Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Stemrol van Ezra Miller gerecast in het tweede seizoen van Invincible

Het lijkt erop dat de stem voor de gekke wetenschapper D.A. Sinclair stilletjes opnieuw is gecast in seizoen twee van Prime Video's Invincible.

Ezra Miller sprak het personage in in één aflevering in het eerste seizoen van de animatieserie voor volwassenen, maar toen Sinclair verscheen in de aflevering van vorige week, werd het personage ingesproken door Eric Bauza.Miller (foto), de in opspraak geraakte acteur uit The Flash en Fantastic Beasts, is verwikkeld in meerdere schandalen. Vorig jaar pleitte hij schuldig aan huisvredebreuk in een inbraakzaak in Vermont nadat hij voorafgaand aan de hoorzitting een pleidooi had afgesproken. In 2022 stemde Miller in met geestelijke gezondheidszorg na een reeks aanvaringen met de wet.

Gebaseerd op de Skybound/Image comic van Robert Kirkman van The Walking Dead, draait Invincible om de achttienjarige Mark Grayson, ingesproken door Steven Yeun, die net als elke andere jongen van zijn leeftijd is - behalve dat zijn vader de machtigste superheld op de planeet is (of was).

Mark is nog steeds aan het bekomen van Nolan's (J.K. Simmons) verraad in het eerste seizoen en worstelt om zijn leven opnieuw op te bouwen terwijl hij geconfronteerd wordt met een heleboel nieuwe bedreigingen. Dit alles terwijl hij vecht tegen zijn grootste angst - dat hij misschien wel zijn vader wordt zonder dat hij het weet.

In de serie geven ook Sandra Oh, Zazie Beetz, Grey DeLisle, Chris Diamantopoulos, Walton Goggins, Gillian Jacobs, Jason Mantzoukas, Ross Marquand, Khary Payton, Zachary Quinto, Andrew Rannells, Kevin Michael Richardson en Seth Rogen hun stemmen aan de personages.

Invincible wordt gecoproduceerd door Skybound Animation en Amazon MGM Studios. Kirkman, David Alpert, Catherine Winder, Simon Racioppa, Margaret M. Dean, Rogen en Evan Goldberg voeren de productie uit. Helen Leigh en Walker zijn co-uitvoerende producenten.
Vorige aflevering
I THOUGHT YOU WERE STRONGER
I THOUGHT YOU WERE STRONGER
02x08
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Invincible