Into the Night

7.3 / 10
35 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Reacties

avatar_JazzySOB
8
12 Mei 2022 21:05 -
Spannende en mysterieuze serie over een ramp met de Zon. De twee seizoenen had ik al een tijdje geleden gezien. Onlangs keek in naar de nieuwe serie Yakamoz S-245 die over praktische dezelfde ramp met de Zon ging, maar dan nu in een duikboot in plaats van een vliegtuig. Tijdens het kijken kreeg ik al snel een soort deja-vu gevoel met Into The Night. Het leuke is dat in de laatste aflevering van Yakamoz S-245 de serie zich naadloos versmelt met de laatste aflevering van het tweede seizoen van Into The Night! Leuke onverwachte twist en ben dan ook benieuwd naar het tweede seizoen van Yakamoz S-245 en het derde seizoen van Into The Night.
Reageer
avatar_ThomasNL92
5
05 Mei 2020 23:06 -
Na zoveel promotie van Netflix vind ik deze serie alles behalve goed. Het verhaal is heel maar dan ook heel erg simpel, de karakters en acteurs slaan de plank volledig mis en er mankeert van alles aan ze.

Het had potentie...
Reageer
avatar_seriefanconny
5
01 Mei 2020 19:39 - 01 Mei 2020 19:41
De eerste aflevering gekeken. De stemmen zijn
genasynchroniseerd. Dat maakt dat de stemmen vlak zijn, op elkaar lijken en geluiden uit een speeldoos komen. Het leidt af van het verhaal. Jammer. Ik twijfel of ik verder kijk. Over het verhaal zelf is nog weinig te zeggen. Wel benieuwd of alles zich alleen in het vliegtuig af gaat spelen.
Reageer
Bekijk reacties (1)
avatar_anonymous
01 Mei 2020 19:52
Dan moet je de audio op origineel zetten dan krijg je de acteurs eigen stem.
Reageer

Laatste reacties op afleveringen

Hieronder staan de laatste reacties bij de afleveringen. Omdat je niet bent ingelogd weten wij niet tot wat je hebt gezien. In verband met spoilers zijn de reacties hieronder vaag gemaakt.. Klik erop om de reactie te lezen.
Er zijn nog geen reacties geplaatst van de afleveringen die jij hebt gezien.
Into the Night