Instinto

7,0 / 10
50 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
7,0 / 10
1seizoenen/8afleveringen/2019 - 2019 
NetwerkMovistar+
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:50 min20192019 (Beëindigd)
Genres:Drama
Netwerk:Movistar+
Instinto is een Spaanse dramaserie van de zender Movistar+. De serie ging in première op 10 mei 2019.

Marco is een jonge zakenman die een van de meest succesvolle technologiebedrijven op het internationale toneel leidt, ALVA.
Met hem werken zijn vriend en medestudent Diego en zijn vrouw Bárbara, de efficiënte marketingdirecteur. Eva, een jonge en ambitieuze ingenieur met veel te verbergen, voegt zich bij het team, waardoor het werk en de emotionele balans tussen de twee partners worden verbroken. Ondanks zijn populariteit, en in tegenstelling tot Diego, is Marco geen man die opvalt door zijn sociale leven. Hij is een eenling die niemand kan bereiken, buiten zijn psycholoog Sara, van wie hij emotioneel afhankelijk is. Marco's geesten zijn eindeloos en hoewel hij ze probeert te bestrijden, is zijn echte ontsnapping sport en een privéclub. Alles verandert wanneer Marco Carol ontmoet, de nieuwe psycho-pedagoog van zijn broer José, een 18-jarige jongen met autisme, met wie hij een complexe relatie onderhoudt. En met Carol begint hij aan een reis waarin hij zal ontdekken wie zijn grootste vijand is: hijzelf. Aan zijn zijde zal hij leren dat het nooit te laat is om lief te hebben, ook al betekent dat lijden.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 8

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Instinto.

Vergelijkbare series