I Can See Your Voice (US)

-
45 min
Muziek, Competitie-programma
Volg deze serie
2seizoenen/20afleveringen/2020 - heden
NetwerkFOX
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:45 min2020 - heden
Netwerk:FOX
I Can See Your Voice (US) is een Amerikaans competitieprogramma van de zender FOX. De serie ging in première op 23 september 2020.

Gehost door Ken Jeong, samen met actrice Cheryl Hines en zanger Adrienne Bailon-Houghton, een roterend panel van beroemde detectives bestaande uit komieken, popculturexperts en een muzikale superster, probeer een deelnemer te helpen het verschil te zien tussen goede en slechte zangers, zonder ze ooit een noot te horen zingen. Met $ 100.000 op het spel, zal de deelnemer proberen de slechte "geheime stemmen" uit het goede te wieden, gebaseerd op een reeks aanwijzingen, ondervragingen en lipsynchronisatie-uitdagingen. Uiteindelijk zal de zanger die de deelnemer uitkiest onthullen of ze goed of slecht zijn in een duet met de muzikale superster, wat resulteert in een geweldige muzikale samenwerking of een totaal hilarisch treinwrak!
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 10
Seizoen 2

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie I Can See Your Voice (US).

Vergelijkbare series

I Can See Your Voice (US)