I Am Frankie

8.8 / 10
25 min
Sciencefiction, Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
8.8 / 10
2seizoenen/43afleveringen/2017 - heden
NetwerkNickelodeon
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:25 min2017 - heden
Netwerk:Nickelodeon
I Am Frankie is een Amerikaanse komische sciencefictionserie van de zender Nickelodeon. De serie ging in première op 4 september 2017.

Frankie Gaines ziet eruit als een typische tiener, maar ze heeft een heel groot geheim - ze is eigenlijk een geavanceerde, experimentele Android! Ze moet haar ware identiteit verbergen om te voorkomen dat ze opgespoord wordt door het kwaadaardige technologiebedrijf EGG Labs. Hoewel Frankie naar een gewone school gaat, mag niemand anders dan haar familieleden haar geheim weten. Maar erbij horen en onder de radar blijven wordt veel gecompliceerder als ze vrienden begint te maken ... en haar eerste verliefdheid ontwikkelt.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 21
Seizoen 2
0 / 22

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie I Am Frankie.

Nieuws (2)

In april hebben we een lijst uitgebracht met de series van DC Universe, Syfy, Disney XD, Disney Channel en Nickelodeon. We hebben een update gemaakt van de DC Universe, Syfy, Disney XD, Disney Channel en Nickelodeon-series.
11 aug 2019
DC Universe, SyFy, Disney XD, Disney Channel en Nickelodeon hebben een lijst met series die al vernieuwd of gecanceld/beëindigd zijn. Wij hebben ze op een rijtje gezet, samen met series die nog van start of in première zullen gaan.
29 apr 2019

Vergelijkbare series