Hyperdrive

6.5 / 10
30 min
Sciencefiction, Komedie
Volg deze serie
6.5 / 10
2seizoenen/12afleveringen/2006 - 2007 
NetwerkBBC One
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:30 min20062007 (Beëindigd)
Netwerk:BBC One
Hyperdrive is een Britse komische sciencefictionserie van de zender BBC One. De serie ging in première op 11 januari 2006.

Sci-Fi komedie die speelt in het jaar 2151. Het volgt de avonturen van het schip HMS Comden Lock dat de Britse belangen in het steeds groter wordende sterrenstelsel beschermt.

Nick Frost speelt Commander Michael Henderson wiens taak het is om, onder andere, aliens er van te overtuigen om zich met hun handel in Peterborough te vestigen en hun vakanties in het Lake District te vieren.

Zijn diverse bemanning bestaat uit de briljante tacticus maar borderline psychopaat eerste officier York, diplomatisch officier Chloe Teal, die stiekem verliefd is op Henderson, technisch officier Jeffers, die York haat en notities maakt van elke fout die York maakt, de stille navigator Vine en een verbeterd mens, Sandstrom, die het schip bestuurt.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 6
Seizoen 2
0 / 6

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Hyperdrive.