How the West Was Won

8.1 / 10
120 min
Drama
Volg deze serie
8.1 / 10
3seizoenen/29afleveringen/1978 - 1979 
NetwerkABC
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:120 min19781979 (Beëindigd)
Genres:Drama
Netwerk:ABC
How the West Was Won is een Amerikaanse dramaserie van de zender ABC. De serie ging in première op 12 maart 1978.

How the West Was Won gaat over de 4 Macahan kinderen die reizen door het wilde westen. Ze werden begeleid door hun oom Zed en zijn zuster Molly die weduwe was. Zeb Macahan was een ruige bergman die al 10 jaar in de Dakota Territory leefde voor hij terug keerde naar Virginia, waar zijn broer z’n familie zich klaar maakte voor de lange reis naar het Westen. Juist op het moment dat hun reis begon,startte ook de burgeroorlog.

Zeb’s broer Timothy keerde terug naar het oosten en liet zijn 4 kinderen over aan de zorg van oom Zeb. Luke een vluchteling voor de wet, Laura een knappe bijna vrouw, Jessie het 12-jarige jongetje en Josh een tiener die graag de man van de familie wil worden. Tante Molly kwam over uit Boston om ze bij te staan op hun reizen vol gevaar en ontberingen door toedoen van indianen, de natuur, afvallige soldaten en andere gevaren.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 4
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 14
Seizoen 2
Seizoen 3
0 / 11
Seizoen 3

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie How the West Was Won.
How the West Was Won