How a Realist Hero Rebuilt the Kingdom

8.3 / 10
24 min
Anime
Volg deze serie
8.3 / 10
2seizoenen/27afleveringen/2021 - 2022 
NetwerkFOD
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:24 min20212022 (Beëindigd)
Genres:Anime
Netwerk:FOD
How a Realist Hero Rebuilt the Kingdom is een Japanse animeserie van de zender FOD. De serie ging in première op 4 juli 2021.

"O, Held!" Met die clichématige zin werd Kazuya Souma naar een andere wereld geroepen en begon zijn avontuur niet. Nadat hij zijn plan heeft gepresenteerd om het land economisch en militair te versterken, staat de koning de troon aan hem af en wordt Souma opgezadeld met het regeren van de natie! Sterker nog, hij is nu verloofd met de koningsdochter...?! Om het land weer op de been te krijgen roept Souma de wijzen, de getalenteerde en de begaafden aan zijn zijde. Vijf mensen verzamelen zich voor de pas gekroonde Souma. Wat zijn de vele talenten en capaciteiten die ze bezitten...?! Welk pad zal zijn kijk als realist Souma en de mensen van zijn land naar beneden brengen? Een revolutionaire, naar een andere wereld overgebrachte administratieve fantasiereeks begint hier!
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 26
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 1
Seizoen 2

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie How a Realist Hero Rebuilt the Kingdom.
How a Realist Hero Rebuilt the Kingdom