House of Cards (2013)

8.3 / 10
51 min
Drama, Politiek
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Teaser van laatste seizoen House of Cards

Het laatste seizoen van House of Cards (2013) is vanaf 2 november te zien op Netflix. Zoals bekend zal acteur Kevin Spacey daarin niet meer te zien zijn.

*** Let op: dit bericht kan spoilers bevatten als je nog niets wilt weten over het zesde seizoen.***

De acteur Kevin Spacey werd na seizoen vijf namelijk ontslagen wegens seksueel wangedrag en in seizoen zes neemt actrice Robin Wright de hoofdrol van hem over. Aangezien het vijfde seizoen van House of Cards (2013) eindigde met Claire als de nieuwe president, lag de weg van het scenario al enigszins open. Toch bleef het de vraag wat er met de door Spacey gespeelde Frank Underwood zou gebeuren, maar die vraag wordt nu beantwoord in een nieuwe teaser voor het zesde seizoen.We zien Claire (Robin Wright) bij het graf van Frank staan, waar ze haar dode echtgenoot vurig toespreekt, hoewel nog niet wordt onthuld hoe hij precies is overleden. Het blijkt dat de schrijvers dus de makkelijke weg gekozen hebben en simpelweg magere Hein op Frank afgestuurd hebben. Het gemis van Spacey wordt straks opgevangen door onder anderen Greg Kinnear en Diane Lane, die de cast zijn komen versterken.
Vorige aflevering
Chapter 73
06x08
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het zesde en laatste seizoen van komedieserie Silicon Valley start op 27 oktober bij HBO, zo heeft de zender bekend gemaakt.
Vandaag, 12:00
Krypton is een Amerikaanse science-fictionserie van de zender Syfy. Op 14 augustus werd het tweede seizoen afgesloten, en daar blijft het bij.
Vandaag, 11:00
Netflix kondigde vrijdag, precies 42 jaar na het overlijden van Elvis Presley, een animatieserie aan over de zanger. De titel wordt Agent King.
Vandaag, 10:00
Fans van de historische misdaadserie Peaky Blinders moeten tot 4 oktober wachten tot het vijfde seizoen op Netflix verschijnt.
Vandaag, 09:00
2
Ray Donovan is een Amerikaanse dramaserie van de zender Showtime. Op 17 november gaat het zevende seizoen van start.
Gisteren, 13:00
The Kominsky Method is een Amerikaanse komedieserie van Netflix. Het eerste seizoen verscheen in november 2018 en op 25 oktober gaat het tweede seizoen van start, zo heeft Netflix bekend gemaakt.
Gisteren, 12:00