Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

House Of Cards brengt tweet van Claire Underwood

In House of Cards (2013) seizoen 6 zal Claire Underwood (Robin Wright) in het middelpunt van de aandacht staan.

In de afgelopen seizoenen toonde ze al meer en meer aan een geschikte presidentskandidaat te zijn en het vijfde seizoen eindigde in mei 2017 met de dreigende woorden tegen Frank Underwood: "My turn". De positie van Frank Underwood als president was toen al bijna onhoudbaar, vanwege de beerput die werd open getrokken.

Gisteren werd de volgende tweet geplaatst van Robin Wright als POTUS waarin ze zegt: "Happy Independence Day ... voor mij". Dat wordt gevolgd door de hashtag #MyTurn. Bekijk het hieronder.


Kevin Spacey was als Frank Underwood één van de grote succesfactoren van de Netflix Original House of Cards (2013). Toen in het najaar van 2017 echter bleek dat hij beschuldigd werd van seksuele intimidatie en seksueel misbruik door verschillende mannen en vrouwen werd hij op staande voet ontslagen.

Netflix heeft laten weten dat de acht laatste afleveringen van House of Cards (2013) in het najaar van 2018 verwacht mogen worden. De volgende acteurs doen mee aan het laatste seizoen: Diane Lane, Greg Kinnear en Cody Fern. Ze voegen zich bij de terugkerende castleden Michael Kelly, Jayne Atkinson, Patricia Clarkson, Constance Zimmer, Derek Cecil, Campbell Scott en Boris McGiver.
Vorige aflevering
Chapter 73
Chapter 73
06x08
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
House of Cards (2013)