House of Cards (2013)

8.3 / 10
51 min
Drama, Politiek
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Trailer voor laatste seizoen House of Cards

Het laatste seizoen van House of Cards (2013) is vanaf 2 november te zien op Netflix. Er is maandag een trailer gelanceerd.

Zoals bekend zal acteur Kevin Spacey niet meer te zien zijn in de serie. De acteur werd na seizoen vijf namelijk ontslagen wegens seksueel wangedrag en in seizoen zes neemt actrice Robin Wright de hoofdrol van hem over. Aangezien het vijfde seizoen van House of Cards (2013) eindigde met Claire als de nieuwe president, was al duidelijk hoe de serie vervolgd zou worden.

Claire krijgt in het zesde seizoen te maken met Bill en Annette Shepherd (Greg Kinnear en Diane Lane), een broer en zus die deel uitmaken van één van de meest invloedrijke families in Amerika. Cody Fern geeft gestalte aan Duncan Shepherd, de ambitieuze zoon van Annette. Verder zijn Michael Kelly (als Doug Stamper) en Jayne Atkinson (als Cathy Durant) weer van de partij.

Vorige aflevering
Chapter 73
Chapter 73
06x08
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Amazon Prime Video heeft de teasers gedeeld van Star Trek: Picard en Star Trek: Lower Decks. Daarin werd duidelijk dat de series over een tijdje beschikbaar zijn.
Vandaag, 15:00
The Underground Railroad gaat in mei in première bij Amazon Prime Video. De streamingservice heeft ook een trailer uitgebracht.
Vandaag, 09:00
Actrice Helen McCrory is op 52-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van kanker. Ze was onder andere te zien in Peaky Blinders en Anna Karenina (2000).
Gisteren, 16:00
1
Onder andere Magnum, P.I., NCIS en Blue Bloods krijgen er aankomend televisie seizoen een nieuw seizoen bij. CBS vernieuwd nog drie andere series.
Gisteren, 15:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op de miniserie van Cuatro estaciones en La Habana (Four Season in Havana). We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 14:00
2
Niet alleen van bekende Nederlanders is het interessant om te weten naar welke series zij kijken. Het zijn juist vaak die onbekende Nederlanders waarvan je soms wilt weten waar zij naar kijken en waarom.
vrijdag, 14:00