House of Cards (2013)

8.3 / 10
51 min
Drama, Politiek
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Nieuwe foto’s en nieuwe karakters voor laatste seizoen House of Cards (2013)

Ben jij al klaar voor het allerlaatste seizoen van de Netflix-serie House of Cards (2013)? De streamingdienst heeft nieuwe foto’s onthuld voor het zesde seizoen samen met drie nieuwe karakters.

Het allerlaatste en zesde seizoen zal zich focussen op Claire Underwood en de releasedatum heeft MijnSerie al bekend gemaakt. Maar in het zesde seizoen zullen er drie nieuwe karakters worden geïntroduceerd, Annette en Bill Shepherd gespeeld door Diane Lane (The Romanoffs) en Greg Kinnear (The Kennedys), samen met Cody Fern (American Horror Story) als Duncan Shepherd.

6152 HoC 1

Annette en Bill zijn broer en zus die Shepherd Unlimited, een leidend industrieel conglomeraat, erven. De families foundations zijn een machtige achter de schermen kracht in het Amerikaanse politieke landschap. De twee hebben een visie voor de toekomst van Amerika en een gecompliceerd verleden met de Underwoods. Duncan is de ambitieuze en toegewijde zoon van Annette, die de volgende generatie van DC’s machtige spelers gaat worden.

6152 HoC 2

Vanaf 2 november kunnen de kijkers bij Netflix gaan zien hoe het Claire zal vergaan als president van Amerika.

6152 HoC3
6152 HoC 4
Vorige aflevering
Chapter 73
Chapter 73
06x08
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Naast Diego Luna, die terugkeert in zijn rol, zal Adria Arjona (Emerald City) een van de hoofdrollen vervullen. Onder andere Denise Gough speelt ook een rol in de serie.
Vandaag, 12:00
FX heeft de nieuwe premièredatum voor het vierde seizoen van de Amerikaanse anthologieserie Fargo bekend gemaakt, het seizoen verschijnt eind september.
Vandaag, 10:00
Ferry zint op wraak en Bob gaat undercover bij een bende wapenhandelaars. Het tweede seizoen van Undercover gaat in september van start bij Netflix.
Gisteren, 13:00
Ook in de week van 3 tot en met 9 augustus hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 32.
Gisteren, 09:00
Hulu heeft aangekondigd dat er een hoofdrolspeelster is gecast voor de nieuwe dramaserie The Girl from Plainville.
zondag, 14:00
HBO Max heeft een premièredatum aangekondigd voor de langverwachte sciencefictionserie Raised by Wolves (2020).
zondag, 13:00
2