Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

House krijgt geen vervolg

Op woensdag avond maakte de Amerikaanse zender Fox bekend dat House geen vervolg krijgt.

House ging in première in november 2004 en haalde op dat moment geen goede kijkcijfers. Pas bij drie afleveringen kwamen er meer kijkers en was het succes was geboren. Maar door de jaren heen is de serie te duur geworden om te produceren. Hierdoor was er bijna geen achtste seizoen gekomen.

“Na veel overleg hebben de producenten van House MD besloten dat dit seizoen het laatste zal zijn. In april van dit jaar zal de laatste afleveringen, 177 afleveringen in totaal, te zien zijn bij de zender. Dit zijn er 175 afleveringen meer dan dat er eerst werd verwacht in 2004.” Aldus de producenten van House.
Vorige aflevering
Everybody Dies
08x22
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (4)

avatar_adune
09 feb 2012 09:16 -
verdorie!
Reageer
avatar_anonymous
09 feb 2012 11:28 -
jammer, maar was al wel een beetje te verwachten. Ook omdat er al veel (geld) problemen waren om een achtste seizoen te maken.
Reageer
avatar_TheShepherd
09 feb 2012 13:48 -
Vind 't nog wel een leuke serie, maar het beste is zeker al geweest. Vindt t dus ook eigenlijk wel mooi dat ze stoppen. Op 't semi-hoogtepunt zegmaar...
Reageer
John Doe
Jeroen (gast)
28 jan 2013 15:13 -
Net alle afleveringen gezien, En seizoen 8 wordt op het hoogte punt afgesloten. Daar waar het in het midden van de series wat ingezakt was. Zit er in de laatste series afleveringen tussen waarbij de character uitgediept wordt.
Reageer