House M.D.

8.2 / 10
44 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Lisa Edelstein keert niet terug voor het achtste seizoen van House

Lisa Edelstein keert niet terug voor het achtste seizoen van House. Bronnen bevestigen dat Lisa Edelstein - waarvan het contract deze maand afloopt - ervoor heeft gekozen om niet terug te keren voor het achtste en waarschijnlijk laatste seizoen van de serie. Fox en NBC Universal weigerde commentaar te geven en er is geen woord van het kamp Edelstein.

Terug in maart - toen de toekomst van House zelf niet zeker was - vertelde Edelstein, "Niemand op het werk lijkt te denken dat het niet terug zal keren. Iedereen wil tot een deal komen en ik ben zeker uit naar een achtste seizoen."

Eerder deze maand maakte Robert Sean Leonard en Omar Epps bekent terug te keren voor een achtste seizoen. Hugh Laurie, Olivia Wilde en Peter Jacobson waren al gecontracteerd voor het achtste seizoen. Hierdoor is Jesse Spencer het enige vraagteken voor het volgende seizoen.

Het nieuws komt een week voordat het huidige seizoen van de serie ten einde is. Het is onduidelijk of in de laatste aflevering Cuddy het ziekenhuis zal verlaten, maar dit lijkt zeer onwaarschijnlijk.
Vorige aflevering
Everybody Dies
08x22
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_anonymous
19 mei 2011 12:22 -
Hoe ontzettend sadface is dat toch wel niet :( Ik denk wel dat we met enige zekerheid kunnen concluderen dat S8 dus het laaste seizoen zal worden voor House. De serie was wat mij betreft sowieso al een beetje op retour, veel van het oude materiaal wordt gewoon weer opnieuw gebruikt. Maar zonder Edelstein zal het helemaal lastig zijn om de serie interessant te houden.

Ben benieuwd!
Reageer
avatar_Mariska1984
15 dec 2013 17:14 -
Goed geschreven, alleen erg jammer dat je verklapt dat Rita wordt vermoord door de trinity killer! De spanning van seizoen 4 is er zo wel een beetje af :-(
Reageer

Laatste nieuws

Het is inmiddels een bekend beeld: lege supermarkt-schappen, straten en pleinen. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe vul je je tijd? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
Vandaag, 15:00
4
Netflix heeft een vierde seizoen van de animatieserie Castlevania aangekondigd.
Vandaag, 09:00
Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe je tijd te vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
Gisteren, 16:00
De nieuwe Apple TV+ serie, met onder andere Chris Evans en Jaeden Martell, gaat eind april in première. De trailer staat online en er is meer castingnieuws.
Gisteren, 12:00
2
De première van het derde seizoen van Killing Eve vindt twee weken eerder plaatst dan gepland. Oorspronkelijk ging het nieuwe seizoen 26 april in première.
Gisteren, 11:00
5
Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe je tijd te vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
vrijdag, 16:00
3