House of the Dragon

8.3 / 10
63 min
Fantasy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Reacties

avatar_Faceman
7
20 sep 2022 15:16 - 20 sep 2022 13:16
Ben er nog niet helemaal uit wat ik ervan vind. Veel tijdsprongen en het einde van de bruiloft in afl.5? Waar kwam dat ineens vandaan? Het is duidelijk nog geen niveau GoT.
Reageer
avatar_BlackBiker
6
20 sep 2022 11:00 - 20 sep 2022 12:21
Helaas. Ik heb het geprobeerd, maar ik ben halverwege episode 5 uitgestapt. Waarom? Ik kreeg teveel een GTST vibe van deze serie. Het pakte me absoluut niet zoals Game of Thrones me wel pakte.
Waar in die serie veel meer verhaallijnen werden uitgezet die heel slim samen kwamen gaat deze serie alleen maar over één koning en de problemen die troonopvolging voor hem geven.
Wie trouwt met wie? Wie slaapt met wie? Het zal allemaal wel, maar mij boeit het niet meer.

In de eerste paar afleveringen zat nog wel wat ouderwetse GoT gore, sex en actie. Maar dit is al even niet meer voorgekomen. De draken uit de titel zie je ook nauwelijks. En er is werkelijk geen enkel personage waarmee ik kan meeleven zoals ik dat wel kon met bijvoorbeeld Daenerys en Aria.
Ik weet dat dit een eerste seizoen is en dat er wat moet opbouwen. Maar het eerste seizoen van GoT, zelfs de eerste afleveringen, hadden me gelijk bij de strot en dat kan ik hier niet van zeggen.

Ook omdat ik merkte dat ik nauwelijks enige urgentie of plezier voelde dat de nieuwe aflevering beschikbaar was ben ik er nu mee gestopt.
De 6 heeft de serie te danken aan de wel prima productie van deze serie. Het ziet er heel mooi uit. Maar dat is helaas niet voldoende om de aandacht vast te houden.
Reageer
Bekijk reacties (1)
avatar_JanWillemK
20 sep 2022 15:15
De serie zit zeker nog niet op het niveau van GoT, dat zal ik beamen. Wel zal het einde van de 5e aflevering het begin zijn van een zeer interessante periode!
Vanaf de 6e aflevering komt er nogmaals een timejump en zal het verhaal verteld worden waarbij er een burgeroorlog uit zal breken wat de 'Dance of Dragons' genoemd word.

Ik weet niet of je het gesprek kan herinneren tussen Shireen Baratheon en Stannis Baratheon in het 5e seizoen van GoT, maar daar zal deze serie over gaan. Let op, dat is wel een spoiler dus als je het gaat opzoeken dan ben je heirbij gewaarschuwd :P
Reageer
avatar_John_33
10
25 apr 2021 13:44 -
Hoeveel draken komen er in deze serie
Reageer
Bekijk reacties (3)
avatar_Mandy1966
25 apr 2021 17:04
Vreemde vraag, dat is nog helemaal niet bekend, de opnames moeten überhaupt nog starten.
Reageer
avatar_JanWillemK
30 jul 2022 17:32
Bijgewerkt op: 01 aug 2022 12:07
Eindelijk antwoord op je vraag!

"House of the Dragon will feature over 17 dragons"

Bron: https://winteriscoming.net/2022/07/21/house-of-the-dragon-will-feature-over-17-dragons/
Reageer
avatar_JanWillemK
15 aug 2022 09:12
Indien je nog meer informatie over de draken wilt hebben:
https://screenrant.com/every-dragon-in-house-of-the-dragon/
Reageer

Laatste reacties op afleveringen

Hieronder staan de laatste reacties bij de afleveringen. Omdat je niet bent ingelogd weten wij niet tot wat je hebt gezien. In verband met spoilers zijn de reacties hieronder vaag gemaakt.. Klik erop om de reactie te lezen.
Avatar Dutchfrank
01x06
Dutchfrank
30 sep 08:48
Ik vond het jammer dat de sprong van 10 jaar later niet erg overtuigend was. Sommige karakters waren bijna niet veranderd maar andere herkende ik niet eens meer...
House of the Dragon