Hoshi no samidare

8,0 / 10
24 min
Anime
Volg deze serie
8,0 / 10
1seizoenen/24afleveringen/2022 - 2022 
NetwerkMBS
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:24 min20222022 (Beëindigd)
Genres:Anime
Netwerk:MBS
Hoshi no samidare is een Japanse animeserie van de zender MBS. De serie ging in première op 9 juli 2022.

Alles aan student Amamiya Yuuhi is gemiddeld: cijfers, uiterlijk en zijn blasé kijk op het leven. Dus wat gebeurt er als hij op een dag wakker wordt met een pratende hagedis, die hem vertelt dat er een gigantische hamer in de ruimte is, klaar om de aarde in stukken te splitsen, en zijn trouw vraagt in de strijd tegen de krachten van het kwaad? Doe alsof het nooit is gebeurd! Helaas voor Yuuhi verhindert een beetje dwang in de vorm van een superkrachtige prinses hem om terug te keren naar zijn middelmatige leven.

In het avontuur van zijn leven zal Yuuhi zijn krachten bundelen met de onvoorspelbare prinses en op zoek gaan naar een bont gezelschap van metgezellen om terug te vechten tegen een kwaadaardige magiër en zijn gruwelijk krachtige homunculus voordat de Biscuit Hammer de planeet vernietigt!
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 24
Seizoen 1

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Hoshi no samidare.

Vergelijkbare series

Hoshi no samidare