Homecoming

6.9 / 10
31 min
Anthologie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Julia Roberts verschijnt niet in tweede seizoen Homecoming

Julia Roberts zal niet te zien zijn in het tweede seizoen van de Amazon-serie Homecoming. Dat heeft Variety gemeld.

De Oscar-winnende actrice blijft echter wel bij de serie betrokken als een uitvoerend producent. Als actrice had zij alleen een contract voor het eerste seizoen. Castleden die wel te zien zijn in het volgende seizoen zijn Bobby Cannavale, Stephan James, Sissy Spacek, Shea Whigham en Alex Karpovsky.

Homecoming is een aanpassing van de fictiepodcast met dezelfde naam van Gimlet Media. Het gaat over soldaten bij een geheime overheidsinstantie die wanhopig zijn omdat ze weer moeten deelnemen aan het burgerleven. De serie is geschreven door Sam Esmail.

Het eerste seizoen is sinds november 2018 te zien bij Amazon Prime Video. Wanneer het tweede seizoen verschijnt is nog niet bekend.

Vorige aflevering
Again
Again
02x07
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_renzoroy
17 jan 2019 17:23 -
Dat is vreemd. Altijd zo fijn dat ze zoiets bekend maken en dan geen reden erbij geven. Vraag mij af wat er dan in seizoen 2 voor uitleg gaat komen. Jammer, want het is een goede serie, mede door haar sterke acteerwerk :)
Reageer

Laatste nieuws

Freeform zorgt voor wat extra hitte deze zomer. Ze hebben de startdatums aangekondigd van drie series.
Vandaag, 16:00
1
Lisey's Story, misschien wel Stephen King's meest persoonlijke seriebewerking, gaat volgende maand in première bij Apple TV+. Bekijk vast de eerste beelden in de trailer.
Vandaag, 12:00
1
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:56
Netflix heeft bekend gemaakt dat het tweede deel van Lupin begin volgende maand van start gaat. Daarnaast heeft de streamingservice de eerste beelden gedeeld.
Vandaag, 10:00
1
FOX heeft een dramaserie gecanceld en een komedieserie vernieuwd. Andere FOX series wachten nog op nieuws.
Gisteren, 16:00
2
Het tiende, tevens laatste seizoen, van Hawaii Five-0 verschijnt eind deze maand bij Videoland. De serie werd vorig jaar beëindigd.
Gisteren, 15:00
1