Homecoming

7,0 / 10
30 min
Thriller
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Julia Roberts verschijnt niet in tweede seizoen Homecoming

Julia Roberts zal niet te zien zijn in het tweede seizoen van de Amazon-serie Homecoming. Dat heeft Variety gemeld.

De Oscar-winnende actrice blijft echter wel bij de serie betrokken als een uitvoerend producent. Als actrice had zij alleen een contract voor het eerste seizoen. Castleden die wel te zien zijn in het volgende seizoen zijn Bobby Cannavale, Stephan James, Sissy Spacek, Shea Whigham en Alex Karpovsky.

Homecoming is een aanpassing van de fictiepodcast met dezelfde naam van Gimlet Media. Het gaat over soldaten bij een geheime overheidsinstantie die wanhopig zijn omdat ze weer moeten deelnemen aan het burgerleven. De serie is geschreven door Sam Esmail.

Het eerste seizoen is sinds november 2018 te zien bij Amazon Prime Video. Wanneer het tweede seizoen verschijnt is nog niet bekend.

Vorige aflevering
Stop
01x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_renzoroy
17 jan 2019 17:23 -
Dat is vreemd. Altijd zo fijn dat ze zoiets bekend maken en dan geen reden erbij geven. Vraag mij af wat er dan in seizoen 2 voor uitleg gaat komen. Jammer, want het is een goede serie, mede door haar sterke acteerwerk :)
Reageer

Laatste nieuws

Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
Brooklyn Nine-Nine is een Amerikaanse komische politieserie van de zender NBC. Op 6 februari 2020 gaat het zevende seizoen van start.
Vandaag, 10:00
Nickelodeon en Netflix hebben een meerjarig samenwerkingscontract getekend. Onderdeel van de afspraak is onder meer een exclusieve spin-off van de serie SpongeBob SquarePants.
Vandaag, 09:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het derde seizoen van The Expanse. We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 15:00
Nee, dit is geen column over de film The Good, the Bad and the Ugly. Dit keer wil ik het hebben over de serie van het jaarverkiezing en de nieuwste categorie beste acteur en actrice.
Gisteren, 14:00
Voor de seriefan en MijnSerie-liefhebber is er een geweldige nieuwe feature gemaakt. Je kunt vanaf nu heel makkelijk zien bij welke streaming-service een serie te zien is.
Gisteren, 13:00
7