Homecoming

7,0 / 10
31 min
Anthologie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Julia Roberts verschijnt niet in tweede seizoen Homecoming

Julia Roberts zal niet te zien zijn in het tweede seizoen van de Amazon-serie Homecoming. Dat heeft Variety gemeld.

De Oscar-winnende actrice blijft echter wel bij de serie betrokken als een uitvoerend producent. Als actrice had zij alleen een contract voor het eerste seizoen. Castleden die wel te zien zijn in het volgende seizoen zijn Bobby Cannavale, Stephan James, Sissy Spacek, Shea Whigham en Alex Karpovsky.

Homecoming is een aanpassing van de fictiepodcast met dezelfde naam van Gimlet Media. Het gaat over soldaten bij een geheime overheidsinstantie die wanhopig zijn omdat ze weer moeten deelnemen aan het burgerleven. De serie is geschreven door Sam Esmail.

Het eerste seizoen is sinds november 2018 te zien bij Amazon Prime Video. Wanneer het tweede seizoen verschijnt is nog niet bekend.

Vorige aflevering
Again
02x07
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_renzoroy
17 jan 2019 17:23 -
Dat is vreemd. Altijd zo fijn dat ze zoiets bekend maken en dan geen reden erbij geven. Vraag mij af wat er dan in seizoen 2 voor uitleg gaat komen. Jammer, want het is een goede serie, mede door haar sterke acteerwerk :)
Reageer

Laatste nieuws

Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Gisteren, 11:03
Het tweede seizoen van de actieserie S.W.A.T. (2017) verschijnt begin juli bij Ziggo Movies & Series.
Gisteren, 09:00
BBC heeft een tweede seizoen besteld van de Britse serie The Capture, waarin ook de Nederlandse Famke Janssen een rol vervult.
donderdag, 13:00
De nominaties zijn bekend gemaakt en op 31 juli zullen we weten wie er met de BAFTA’s voor televisie vandoor zijn gegaan.
donderdag, 12:00
De Amerikaanse komedieserie Ted Lasso, met Jason Sudeikis (The Last Man on Earth) in de hoofdrol, gaar in augustus in première bij Apple TV+
donderdag, 11:00
De Nederlandse dramaserie Noord Zuid, met Ariane Schluter (Ik Weet Wie Je Bent), verschijnt vanaf begin juli bij Ziggo Movies & Series.
donderdag, 10:00