Homecoming

7,0 / 10
31 min
Anthologie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Startdatum voor tweede seizoen Homecoming

Het tweede seizoen van Homecoming, met een nieuw verhaal en een nieuwe actrice in de hoofdrol, start eind mei op Amazon Prime Video.

Het tweede seizoen van Homecoming draait om een ander verhaal en een andere actrice vervult de hoofdrol. Janelle Monáe speelt de hoofdrol. Haar personage wordt wakker op een roeiboot, die op een meer drijft. Ze weet niet wie ze is en hoe ze op deze plek is beland. De zoektocht naar haar identiteit leidt haar naar het centrum van de Geist Group, het onconventionele healthcare bedrijf achter het Homecoming Initiative. Het tweede seizoen van de Amerikaanse thrillerserie gaat 22 mei in première op Amazon Prime Video.

Bekijk hieronder vast de teaser van het nieuwe seizoen


Janelle Monáe vervult dus de hoofdrol in het tweede seizoen. Stephan James keert terug in zijn rol als Walter Cruz en Hong Chau in haar rol als Audrey Temple. Chris Cooper speelt Leonard Geist, de oprichter van het bedrijf. Joan Cusack is te zien als Francine Bunda.

De serie is gebaseerd op de gelijknamige Gimlet Media podcast van Eli Horowitz en Micah Bloomberg. Beide zijn ze showrunner en uitvoerend producent van de serie. Kyle Patrick Alvarez heeft alle afleveringen van het tweede seizoen geregisseerd.
Vorige aflevering
Again
02x07
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

De Canadese misdaadserie Coroner van de zender CBC is vernieuwd met een derde seizoen. The CW gaat de eerste twee seizoenen uitzenden.
Vandaag, 12:00
CBS cancelde eerder dit jaar The Lincoln Lawyer, maar er lijken andere geïnteresseerden in de serie van David E. Kelley (Big Little Lies).
Vandaag, 11:00
het zesdelige vluchtelingendrama Stateless, van en met Cate Blanchett (Mrs. America), verschijnt in juli op Netflix.
Vandaag, 10:00
Het aankomende misdaaddrama Perry Mason (2020) wordt binnenkort wekelijks uitgezonden door Ziggo.
Vandaag, 09:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het tweede seizoen van Fleabag. We geven twee Lumière codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 15:00
Hoewel The CW, FOX en CBS al met hun schema’s voor seizoen 2020-2021 zijn gekomen blijft het de vraag wanneer het seizoen gaat beginnen. Is dat in september of toch later. Want het corona-virus blijft de gemoederen bezig houden, ook in Hollywood.
Gisteren, 14:00