Homecoming

6.9 / 10
31 min
Anthologie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Startdatum voor tweede seizoen Homecoming

Het tweede seizoen van Homecoming, met een nieuw verhaal en een nieuwe actrice in de hoofdrol, start eind mei op Amazon Prime Video.

Het tweede seizoen van Homecoming draait om een ander verhaal en een andere actrice vervult de hoofdrol. Janelle Monáe speelt de hoofdrol. Haar personage wordt wakker op een roeiboot, die op een meer drijft. Ze weet niet wie ze is en hoe ze op deze plek is beland. De zoektocht naar haar identiteit leidt haar naar het centrum van de Geist Group, het onconventionele healthcare bedrijf achter het Homecoming Initiative. Het tweede seizoen van de Amerikaanse thrillerserie gaat 22 mei in première op Amazon Prime Video.

Bekijk hieronder vast de teaser van het nieuwe seizoen


Janelle Monáe vervult dus de hoofdrol in het tweede seizoen. Stephan James keert terug in zijn rol als Walter Cruz en Hong Chau in haar rol als Audrey Temple. Chris Cooper speelt Leonard Geist, de oprichter van het bedrijf. Joan Cusack is te zien als Francine Bunda.

De serie is gebaseerd op de gelijknamige Gimlet Media podcast van Eli Horowitz en Micah Bloomberg. Beide zijn ze showrunner en uitvoerend producent van de serie. Kyle Patrick Alvarez heeft alle afleveringen van het tweede seizoen geregisseerd.
Vorige aflevering
Again
Again
02x07
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Le Bureau des Légendes. We geven twee code’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 14:00
Het schema dat NBC dit jaar presenteert ziet er anders uit dan normaal. Geen komedies en This Is Us in de herfst en de Law & Order-franchise krijgt ook een avond net als de Chicago-franchise.
Vandaag, 13:00
Goed nieuws en slecht nieuws wisselde elkaar af als ABC vernieuwingen aankondigt en niet veel later ook series cancelt en wat er in de plaatst komt van de gecancelde series.
Vandaag, 12:00
De cast van Chicago Med wordt iets kleiner. Twee actrices die een hoofdrol vervullen zullen na zes seizoenen de Amerikaanse medische dramaserie verlaten.
Vandaag, 09:00
Amazon Prime Video heeft de premièredatum van het zevende, tevens laatste, seizoen van de Amerikaanse detectiveserie Bosch bekend gemaakt.
Gisteren, 16:00
Charlotte Brändström (The Witcher) zal ook aanwezig zijn bij de opnames van The Lord of the Rings, zij gaat namelijk twee afleveringen regisseren.
Gisteren, 15:00