Hollands Hoop

8,0 / 10
50 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Interactieve game Hollands Hoop

De serie Hollands Hoop is inmiddels vernieuwd met een derde seizoen, maar wist je dat er ook een interactive game is gemaakt van de serie?

Op dit moment is het tweede seizoen nog in volle gang, maar hou je van puzzelen en mysteries oplossen en ben je fan van Hollands Hoop? Dan kun je goed terecht bij de interactieve gave van Hollands Hoop.nl. Hier kun je de game starten. De site werkt het best op je desk- of laptop in Google Chrome.

In het persbericht over de game staat het volgende te lezen;

Hollands Hoop.nl is een interactieve virtuele wereld, waarin bezoekers online geheimen en aanwijzingen kunnen ontdekken, herinneringen kunnen ophalen en een game kunnen spelen. In de game moet je een code zien te kraken om het luik naar een geheime locatie te kunnen openen. Om de code te kunnen kraken, moet je in de virtuele wereld op zoek naar 28 verstopte Hollands Hoop-logo's. Elk gevonden logo vertegenwoordigt een letter of een cijfer, die samen het uiteindelijke wachtwoord vormen. Degene die het lukt de code te kraken, krijgt toegang tot een ondergrondse locatie, waar een nieuwe opdracht staat te wachten. Met deze laatste opdracht vallen bijzondere prijzen te winnen: collectors-items uit de tv-serie Hollands Hoop.
Speciaal voor de Hollands Hoop interactive is het dorp waarin de tv-serie zich afspeelt, nagemaakt in gigapixel afbeeldingen, waardoor je overal tot in detail kunt inzoomen. Daarnaast zijn op de meeste interieur-locaties, waaronder de Hollands Hoop boerderij, 360 graden foto’s gemaakt. In deze ruimtes en op de gigapixel-afbeelding van het dorp valt van alles te bekijken, te ontdekken en te doen. Vanwege het speciale sounddesign geeft de interactive een immersive ervaring. En voor wie het niet immersive genoeg kan zijn: er is een aparte VR-versie gemaakt waarbij je met een VR-bril kunt rondkijken in de boerderij, op de yoga-zolder, in de kamer van Pepijn en op andere plekken.

Ieder zaterdagavond is Hollands Hoop te zien op BNN-VARA, de volgende uitzending is op 25 november aanstaande.

Kijk jij naar Hollands Hoop? Ga je het spel spelen?


Vorige aflevering
The Butcher of Hensema
The Butcher of Hensema
03x08
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

The Dark Crystal: Age of Resistance is door Netflix gecanceld. Er zal geen tweede seizoen van de Amerikaanse fantasieserie verschijnen bij de streamingdienst.
Gisteren, 13:00
2
De leukste website van Nederland, MijnSerie is op zoek naar schrijvers m/v die het leuk vinden om hun hobby series kijken uit te breiden.
maandag, 13:00
DC Universe zal vanaf begin 2021 verder gaan als stripboekenplatform DC Universe Infinite. HBO Max neemt series over van DC Universe en vernieuwt Harley Quinn.
maandag, 12:00
2
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
maandag, 11:00
De 72ste jaarlijkse uitreiking van de Primetime Emmy Awards zijn zondag 20 september 2020 uitgereikt. De uitreiking van de belangrijkste televisieprijzen werd een hybride virtuele ceremonie genoemd gepresenteerd door Jimmy Kimmel.
maandag, 10:00
3
Ook in de week van 14 – 20 september 2020 hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 38.
maandag, 09:00