Hollands Hoop

8,0 / 10
50 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Trailer voor laatste seizoen Hollands Hoop

Het derde en tevens laatste seizoen van de veelgeprezen BNNVARA/NTR-dramaserie Hollands Hoop start in februari.

Hollands Hoop is een crime-drama over forensisch psychiater Fokke Augustinus (Marcel Hensema), die de wiethandel inrolt als hij het boerenbedrijf van zijn vader erft. In het tweede seizoen heeft Fokke de zieltogende boerengemeenschap omgetoverd tot een welvarende mini-maatschappij, door een clandestiene wiet-coöperatie te stichten. In het derde seizoen wordt Fokke geconfronteerd met concurrentie uit onverwachte hoek en een vijandige overname van zijn imperium.

Ook in het derde seizoen worden de hoofdrollen gespeeld door Marcel Hensema, Kim van Kooten, Martijn Lakemeier, Peter Van Den Begin, Gaite Jansen en Hadewych Minis. Acteurs Chris Zegers, Malou Gorter, Caya de Groot en Saskia Temmink maken hun entree. De regie is opnieuw in handen van Dana Nechushtan. De scripts zijn wederom geschreven door Franky Ribbens, die dit seizoen versterking kreeg van Pieter Bart Korthuis (Penoza) en Maaik Krijgsman (Vechtershart).

Sinds 15 december 2019 zijn de eerste twee seizoenen nog een keer te bekijken op NPO Start Plus. Vanaf 20 januari worden de eerste twee seizoenen ook nog herhaald op tv, elke werkdag om 00.05 uur op NPO 3. Bekijk nu hieronder de officiële trailer van het derde seizoen van Hollands Hoop, die sinds gisteren beschikbaar is. Het seizoen start op 9 februari om 20.25 uur bij BNNVARA/NTR op NPO 3.

Vorige aflevering
The Butcher of Hensema
The Butcher of Hensema
03x08
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Family Guy is door FOX vernieuwd met een nieuw seizoen en Bob's Burgers is door het netwerk vernieuwd met twee nieuwe seizoen.
Gisteren, 14:00
Het derde seizoen van Amerikaanse sciencefictionserie Star Trek: Discovery gaat binnenkort in première. Het seizoen verschijnt kort daarna ook op Netflix.
Gisteren, 13:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 12:02
Het tweede seizoen van The Alienist, ook bekend als The Alienist: Angel of Darkness, met Dakota Fanning in de hoofdrol is vanaf eind oktober te zien bij Netflix.
Gisteren, 11:00
This Is Us zou oorspronkelijk 10 november terug keren met een nieuw seizoen, maar de Amerikaanse dramaserie gaat twee weken eerder dan gepland in première.
Gisteren, 10:00
Ook in de week van 21 tot en met 27 september hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben in week 39
Gisteren, 09:00