High School Prodigies Have It Easy Even in Another World!

8.3 / 10
25 min
Anime
Volg deze serie
Bekijk trailer
8.3 / 10
1seizoenen/12afleveringen/2019 - 2019 
NetwerkAT-X
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:25 min20192019 (Beëindigd)
Genres:Anime
Netwerk:AT-X
High School Prodigies Have It Easy Even in Another World! is een Japanse animeserie van de zender AT-X. De serie ging in première op 3 oktober 2019.

Zeven Japanse middelbare schoolwonderen hebben de wereld veroverd en hun geestverruimende capaciteiten in alles, van politiek tot entertainment, uitgeoefend. Maar wanneer hun vliegtuig op een dag neerstort, worden deze genieën wakker en bevinden ze zich in een ander rijk - een thuis voor magie en beestvolk! Hoewel zo'n vreemde nieuwe omgeving een gemiddelde persoon voor een lus kan gooien, nemen deze wonderkinderen hun situatie in de pas ... en nog wat! Met de grootste geesten en talenten die de aarde kent, staat dit droomteam op het punt de andere wereld op zijn kop te zetten!
Koop bij Bol

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 12
Seizoen 1

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie High School Prodigies Have It Easy Even in Another World!.
High School Prodigies Have It Easy Even in Another World!