Het perfecte plaatje

7.5 / 10
45 min
Reality
Volg deze serie
7.5 / 10
5seizoenen/29afleveringen/2016 - heden
NetwerkRTL 4
5x1 13 oktober 2020Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Videoland
Looptijd:45 min2016 - heden
Genres:Reality
Netwerk:RTL 4
Het perfecte plaatje is een Nederlandse realityserie van de zender RTL 4. De serie ging in première op 31 oktober 2016.

In Het perfecte plaatje gaan zeven BN’ers met een passie voor fotografie de strijd met elkaar aan. Onder presentatie van Tijl Beckand wagen Humberto Tan, Marco Borsato, Kim Feenstra, Ruud Feltkamp, Heleen van Royen, Winston Gerschtanowitz en Paulien Huizinga zich in elke aflevering aan twee specialisaties binnen het vak. Voor alle deelnemende BN'ers is fotografie een uit de hand gelopen hobby die ze nu naar een hoger platform proberen te tillen. Het perfecte plaatje laat juryleden William Rutten en Cynthia Boll de foto’s beoordelen. Daarnaast sluit er iedere week een gastjurylid aan die deelnemers tips geeft. De hoofdprijs bestaat uit een fotoreportage in het magazine National Geographic. Het publiek wordt opgeroepen om dezelfde opdracht als de BN'ers te vervullen en hun beste foto in te zenden.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 7
Seizoen 2
0 / 7
Seizoen 3
0 / 7
Seizoen 4
0 / 8
Seizoen 5
0 / 0

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Het perfecte plaatje.

Nieuws (3)

De MijnSerie Podcast, Netflix, Disney+, The Mandalorian, Outlander, Tom Clancy's Jack Ryan, dit en meer nieuws dat in 21 tot en met 27 oktober uitkwam.
28 okt 2019
Ook voor de maand oktober hebben we alles op een rijtje gezet*. Wanneer welke serie begint, eindigt, welk seizoen of première en welke zender.
28 sep 2018
Ook voor de maand oktober 2017 hebben we alles op een rijtje gezet*. Wanneer welke serie begint, eindigt, welk seizoen of première en welke zender. Tenzij anders** vermeld gaat het hier om Amerikaanse releasedatums....
29 sep 2017
5