Het Huis Anubis en de Vijf van het Magische Zwaard

7.9 / 10
15 min
Avontuur, Familie
Volg deze serie
7.9 / 10
4seizoenen/175afleveringen/2010 - 2011 
NetwerkNickelodeon
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:15 min20102011 (Beëindigd)
Genres:AvontuurFamilie
Netwerk:Nickelodeon
Het Huis Anubis en de Vijf van het Magische Zwaard is een Nederlandse familieserie van de zender Nickelodeon. De serie ging in première in 2010.

499 na Christus. De goede druïden hebben een lange strijd tegen de duistere druïden overwonnen. In de sterren staat echter geschreven dat na het tweede millennium het kwaad opnieuw zal opstaan. Ook zullen er vijf kinderen geboren worden, elk met een bijzondere gave.

Niet toevallig krijgen de vijf kinderen onderdak in het Huis Anubis. Kunnen ze de krachten, die ze jaren als last ondervonden, bundelen en de gebruiken om het duistere teken te verslaan? Het lot van het magische zwaard ligt immers in hun handen...
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 116
Seizoen 2
0 / 60
Seizoen 4
0 / 0
Seizoen 5
0 / 0

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Het Huis Anubis en de Vijf van het Magische Zwaard.

Nieuws (3)

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
ma 27 juli
1
In week 30 van 20 tot en met 26 juli ging de eerste [email protected] van start. Het vele nieuws wat daar vandaan komt vind je terug op MijnSerie. Mocht je wat hebben gemist, wij hebben het hieronder voor je verzameld.
ma 27 juli
Niet alleen van bekende Nederlanders is het interessant om te weten naar welke series zij kijken. Het zijn juist vaak die onbekende Nederlanders waarvan je soms wilt weten waar zij naar kijken en waarom.
18 okt 2018

Vergelijkbare series