Hensuki: Are you willing to fall in love with a pervert, as long as she's a cutie?

7,0 / 10
25 min
Anime
Volg deze serie
7,0 / 10
1seizoenen/12afleveringen/2019 - 2019 
NetwerkNetflix
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:25 min20192019 (Beëindigd)
Genres:Anime
Netwerk:Netflix
Hensuki: Are you willing to fall in love with a pervert, as long as she's a cutie? is een Japanse animeserie van de zender Hulu Japan. De serie ging in première op 8 juli 2019.

De romantische komedie begint wanneer uit het niets een liefdesbrief komt voor Keiki Kiryuu, een gewone middelbare scholier die nog nooit een vriendin heeft gehad zolang hij leeft. De brief bevat niet de naam van de afzender, maar de brief bevat wel wit slipje. In het proces om te onderzoeken wie zijn 'Assepoester die haar slipje heeft achtergelaten', ontdekt Keiki dat elke kandidaat uniek pervers is en wanhopig geïnteresseerd is om hem deel te laten nemen aan hun perversie.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 12
Seizoen 1

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Hensuki: Are you willing to fall in love with a pervert, as long as she's a cutie?.
Hensuki: Are you willing to fall in love with a pervert, as long as she's a cutie?