Handa-kun

7,0 / 10
25 min
Anime
Volg deze serie
7,0 / 10
1seizoenen/12afleveringen/2016 - 2016 
NetwerkTokyo Broadcasting System
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:25 min20162016 (Beëindigd)
Genres:Anime
Handa-kun is een Japanse animeserie van de zender Tokyo Broadcasting System. De serie ging in première op 8 juli 2016.

Zes jaar voorafgaand aan de evenementen van Barakamon, zien we het leven van Seishuu Handa als een middelbare scholier—en wat een interesant leven het is.

In Handa-kun, Seishuu Handa is bewonderd door zijn leventijd genoten als een kalligrafie genie en hebben uiterst veel respect voor hem, maar Handa-kun zelf is overtuigt van de verkeerde indruk dat de aandacht die hij krijgt van de andere studenten eigenlijk als pesten bedoeld is. Handa wil gewoon een rustig leven leiden, maar hilariteit volgt als het ene character na de andere hem uitdaagt voor de positie als de idol van de school. Meestal op de een of andere manier leidend dat diegene fan word van Handa terwijl hij geschokt is en nog steeds geen idee heeft wat er aan de hand is.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 12

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Handa-kun.

Vergelijkbare series