Grey's Anatomy

8.6 / 10
42 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Chris Carmack keert terug in Grey's Anatomy

Het vijftiende seizoen van ABC's ziekenhuisserie Grey's Anatomy gaat op 27 september van start. Acteur Chris Carmack krijgt een terugkerende rol.

Carmack speelt een orthopedisch chirurg die bij Gray Sloan Memorial komt werken en bekend staat als een 'Ortho God'. De komst van Carmack komt twee maanden nadat het nieuws bekend werd dat Kim Raver haar rol als Dr. Teddy Altman weer oppakt in seizoen vijftien. De acteurs Sarah Drew (die April speelde) en Jessica Capshaw (die Arizona speelde) zullen niet meer terugkeren. Acteur Chris Carmack speelde tevens in Nashville, NCIS, Desperate Housewives, Smallville en The O.C.

Embed from Getty Images
Chris Carmack

Grey's Anatomy is overigens sinds 1 juli niet meer te zien bij Videoland. Dat heeft tot veel teleurgestelde kijkers geleid. Vanaf begin 2019 zal Videoland opnieuw een fors aantal seizoenen van Grey's Anatomy aanbieden, maar nog niet het vijftiende seizoen. Begin 2019 wordt wel seizoen veertien van de Amerikaanse ziekenhuisserie aan het aanbod toegevoegd.
Vorige aflevering
Let's All Go to the Bar
16x09
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

The Chilling Adventures of Sabrina is een Amerikaanse horrorserie van Netflix. De streamingdienst heeft bekend gemaakt wanneer het tweede seizoen beschikbaar komt.
Vandaag, 09:00
De Amerikaanse acteur Ron Leibman is vrijdag overleden. Hij werd 82 jaar.
Gisteren, 14:30
De premièredatum van het achtste seizoen van Homeland was al bekend. Er is nu een trailer uitgebracht om het wachten dragelijker te maken.
Gisteren, 11:04
2
Altered Carbon is een Amerikaanse sciencefictionserie van Netflix. De serie ging in première in februari 2018 en momenteel wordt gewerkt aan het tweede seizoen.
Gisteren, 10:00
5
De acteur Robert Walker Jr. is donderdag overleden in Malibu. Hij was 79 jaar. Dat heeft zijn familie bekend gemaakt.
Gisteren, 09:00
Vikings is een Canadees-Ierse historische avonturenserie van History Channel die in 2013 van start is gegaan.
vrijdag, 12:00
3