Grey's Anatomy

8.6 / 10
42 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Chris Carmack keert terug in Grey's Anatomy

Het vijftiende seizoen van ABC's ziekenhuisserie Grey's Anatomy gaat op 27 september van start. Acteur Chris Carmack krijgt een terugkerende rol.

Carmack speelt een orthopedisch chirurg die bij Gray Sloan Memorial komt werken en bekend staat als een 'Ortho God'. De komst van Carmack komt twee maanden nadat het nieuws bekend werd dat Kim Raver haar rol als Dr. Teddy Altman weer oppakt in seizoen vijftien. De acteurs Sarah Drew (die April speelde) en Jessica Capshaw (die Arizona speelde) zullen niet meer terugkeren. Acteur Chris Carmack speelde tevens in Nashville, NCIS, Desperate Housewives, Smallville en The O.C.

Embed from Getty Images
Chris Carmack

Grey's Anatomy is overigens sinds 1 juli niet meer te zien bij Videoland. Dat heeft tot veel teleurgestelde kijkers geleid. Vanaf begin 2019 zal Videoland opnieuw een fors aantal seizoenen van Grey's Anatomy aanbieden, maar nog niet het vijftiende seizoen. Begin 2019 wordt wel seizoen veertien van de Amerikaanse ziekenhuisserie aan het aanbod toegevoegd.
Vorige aflevering
Put on a Happy Face
Put on a Happy Face
16x21
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Hulu ontwikkelt de nieuwe serie Mexican Gothic, die gebaseerd is op de gelijknamige thriller van Silvia Moreno-Garcia.
Vandaag, 09:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Gisteren, 15:01
BBC America heeft bekend gemaakt dat de fantasieserie The Watch, met onder andere Richard Dormer (Fortitude), begin volgend jaar in première gaat.
Gisteren, 12:00
Het derde seizoen van Marvel's Runaways verschijnt eind augustus bij Disney+, het is ook het laatste seizoen van de Amerikaanse superheldenserie.
Gisteren, 10:00
Netflix heeft een trailer uitgebracht voor Away. Hilary Swank (Trust (2018)) vervult de hoofdrol in de nieuwe serie, die begin september in première gaat.
Gisteren, 09:00
Naast Diego Luna, die terugkeert in zijn rol, zal Adria Arjona (Emerald City) een van de hoofdrollen vervullen. Onder andere Denise Gough speelt ook een rol in de serie.
dinsdag, 12:00