Grey's Anatomy

8.6 / 10
42 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Chris Carmack keert terug in Grey's Anatomy

Het vijftiende seizoen van ABC's ziekenhuisserie Grey's Anatomy gaat op 27 september van start. Acteur Chris Carmack krijgt een terugkerende rol.

Carmack speelt een orthopedisch chirurg die bij Gray Sloan Memorial komt werken en bekend staat als een 'Ortho God'. De komst van Carmack komt twee maanden nadat het nieuws bekend werd dat Kim Raver haar rol als Dr. Teddy Altman weer oppakt in seizoen vijftien. De acteurs Sarah Drew (die April speelde) en Jessica Capshaw (die Arizona speelde) zullen niet meer terugkeren. Acteur Chris Carmack speelde tevens in Nashville, NCIS, Desperate Housewives, Smallville en The O.C.

Embed from Getty Images
Chris Carmack

Grey's Anatomy is overigens sinds 1 juli niet meer te zien bij Videoland. Dat heeft tot veel teleurgestelde kijkers geleid. Vanaf begin 2019 zal Videoland opnieuw een fors aantal seizoenen van Grey's Anatomy aanbieden, maar nog niet het vijftiende seizoen. Begin 2019 wordt wel seizoen veertien van de Amerikaanse ziekenhuisserie aan het aanbod toegevoegd.
Vorige aflevering
Save the Last Dance for Me
16x13
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Anne+ komt terug. In het eerste seizoen zagen we hoe de lesbische twintiger Anne terugblikt op haar turbulente leven tijdens haar studententijd en hoe diverse meisjes en relaties haar hebben gevormd tot de persoon die zij nu is.
Vandaag, 16:00
Hulu wint de strijd om de nieuwste thrillerdrama serie van de Oscarwinnende schrijver Graham Moore (The Imitation Game). Verschillende netwerken hadden interesse in The Holdout, gecreëerd en geschreven op basis van het nieuwste boek van Moore.
Vandaag, 15:00
Showtime heeft een pilot besteld van The Curse, een komedieserie van de regisseurs en co-schrijvers Benny en Josh Safdie (Uncut Gems) en bedenker Nathan Fielder (Nathan for You).
Vandaag, 14:00
The Walking Dead is een Amerikaanse horrorserie van de zender AMC. De serie loopt al sinds oktober 2010.
Vandaag, 13:00
On My Block is een Amerikaanse komedieserie van Netflix. De serie ging in première in maart 2018. Het derde seizoen verschijnt in maart 2020.
Vandaag, 12:00
Eric Newman, bekend als showrunner van de Netflix-series Narcos en Narcos: Mexico, gaat de korte dramaserie Painkiller voor de streamingdienst maken, met als thema de opioïdencrisis in Amerika.
Vandaag, 11:06