Grey's Anatomy

8.6 / 10
42 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Veteranen van Grey's Anatomy komen gewoon weer terug in het twintigste seizoen

Het is bekend geworden dat verschillende oudgedienden van Grey's Anatomy nieuwe contracten hebben getekend om terug te keren voor seizoen twintig.

James Pickens Jr., Chandra Wilson, Kevin McKidd, Kim Raver, Camilla Luddington en Caterina Scorsone hebben allemaal een contract getekend en komen terug voor seizoen 2023-24.

Seizoen negentien zag de komst van een nieuwe groep stagiaires, gespeeld door Harry Shum Jr., Adelaide Kane, Alexis Floyd, Niko Terho en Midori Francis. Hun contracten zijn nog niet rond, maar er wordt verwacht dat ze allemaal terugkeren in het twintigste seizoen.

13581 cast Grey's Anatomy

De terugkeer van ten minste één van de veteranen was twijfelachtig aan het einde van de finale met Teddy (Raver) die instortte tijdens een operatie, en haar man Owen (McKidd), die haar probeerde te reanimeren.

Het is niet duidelijk of en wanneer kijkers uitvoerend producent en voormalige ster van de serie Ellen Pompeo volgend seizoen zullen zien terugkeren. Pompeo's Meredith Grey verscheen in de finale van seizoen negentien en deelde een grote ontdekking over haar nieuwe onderzoek naar Alzheimer. Volgens Deadline kan Pompeo elk moment terugkeren naar de ABC-serie. Haar stem blijft in ieder geval wel te horen, want ze zal de serie blijven vertellen.

Voor het eerst sinds 2005 staat Grey's niet op het herfstschema van ABC. Door de lopende schrijversstaking, heeft het netwerk zijn tijdssloten gevuld met spelshows en reality programma's. Afhankelijk van wanneer de staking eindigt, kunnen die plannen veranderen, maar voorlopig heeft Grey's geen plaats in het schema.
Vorige aflevering
Happily Ever After?
Happily Ever After?
19x20
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Grey's Anatomy