Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Jason George keert terug als vast gezicht in Grey's Anatomy

Het is officieel: Jason George komt terug naar Grey's Anatomy als vaste acteur in de serie.

De acteur uit Station 19 heeft een deal gesloten om toe te treden tot de hoofdcast van het medische drama van ABC voor het komende 21e seizoen.George (foto) speelt sinds seizoen zes in Grey's Anatomy als Ben Warren. Hij was een vast gezicht van seizoen twaalf tot seizoen veertien voordat hij vertrok om te helpen bij de lancering van spin-off Station 19. De afgelopen zeven seizoenen was George een vaste speler in de serie van het brandweerdrama terwijl hij ook regelmatig te gast was in de hoofdserie, beide geproduceerd door Shondaland en ABC Signature.

Naast George bevatte de hoofdcast van Station 19 nog een Grey's Anatomy-transplantatie, Stefania Spampinato die haar rol als Carina herhaalde. Voorlopig zijn er geen plannen voor haar om terug te keren naar het moederschip, maar er is altijd een mogelijkheid voor haar om op te duiken als gastactrice, iets wat Grey's Anatomy regelmatig doet met oud-castleden.

George keert terug naar het medische drama terwijl het zich opmaakt om afscheid te nemen van twee vaste personages, Jake Borelli en Midori Francis, die in de herfst terug zullen komen om de verhaallijnen rond hun personages af te ronden.

De verhaallijn van Ben in seizoen zeven op Station 19 liet hem meer en meer gebruik maken van zijn medische vaardigheden terwijl hij zijn toekomst als brandweerman in twijfel trok in het licht van zijn schouderblessure.

Dit culmineerde in de finale van Station 19, waarin Ben Captain Andy Herrera (Jaina Lee Ortiz) vertelde dat hij terug zou gaan om zijn chirurgische stage af te maken. In 2017, als vijfdejaars coassistent bij Grey Sloan, vond Ben een manier om een gedroomde tweede carrière als brandweerman te verkennen zonder zijn kansen in gevaar te brengen om op een dag terug te gaan, mocht hij daarvoor kiezen.

Natuurlijk heeft Ben altijd al een persoonlijke band gehad met Grey Sloan door zijn huwelijk met Miranda Bailey (Chandra Wilson), dat nog eens werd bekeken met een laatste cross-over in de finale van Grey's Anatomy seizoen 20.

George maakt al meer dan twintig jaar deel uit van de Shondaland-familie. Naast zijn rol in Grey's Anatomy en Station 19 was hij ook een hoofdrolspeler in het medische drama Off the Map uit 2011.
Vorige aflevering
Burn It Down
Burn It Down
20x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Grey's Anatomy