Greenhouse Academy

7.5 / 10
25 min
Drama, Mysterie, Romantiek
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Startdatum vierde seizoen Greenhouse Academy

Het vierde seizoen van Greenhouse Academy is aangekondigd. De startdatum is bekend en de eerste beelden zijn al te bekijken.

In Greenhouse Academy vertrekken tieners Hayley (Ariel Mortman) en Alex (Finn Roberts) na de dood van hun moeder naar een chique kostschool. Daar stuiten ze op rivaliteit, romantiek en mysterie rond het recente verlies van hun moeder.

Greenhouse Academy is gebaseerd op de bekroonde Israëlische serie Ha-Hamama. Beide versies zijn bedacht door scenarioschrijver Giora Chamizer (Shchuna). De Amerikaanse dramaserie ging op 8 september 2017 in première, nu is een vierde seizoen aangekondigd. Het nieuwe seizoen zal vanaf 20 maart te zien zijn op Netflix.

Bekijk hieronder de trailer van het vierde seizoen.
Vorige aflevering
The Client
The Client
04x08
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Er is een reboot van de sketch en film MacGruber in de maak bij Peacock. Will Forte zal de hoofdrol van MacGruber weer vervullen.
Vandaag, 10:00
De Amerikaanse dramaserie The Third Day met Jude Law gaat 14 september in première bij HBO, kort daarna start de serie ook bij Ziggo.
Vandaag, 09:00
1
Generals Row van Jason Wilborn (Council of Dads), Milo Ventimiglia (This Is Us), Russ Cundiff (Relationship Status) is in productie bij NBC.
Gisteren, 14:00
BBC One heeft Our Girl gecanceld, er zal geen vijfde seizoen van de Britse oorlog-dramaserie verschijnen.
Gisteren, 13:00
1
Morgan Cooper en Will Smith werken aan Bel-Air, een nieuwe versie van The Fresh Prince of Bel-Air uit de jaren negentig. Smith speelde destijds de hoofdrol in de serie.
Gisteren, 12:00
2
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Gisteren, 11:03