Greenhouse Academy

7.5 / 10
25 min
Drama, Mysterie, Romantiek
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
3
Bekijk stemmen

Netflix cancelt Greenhouse Academy

Er komt geen vijfde seizoen van de Amerikaanse dramaserie Greenhouse Academy, Netflix heeft de serie gecanceld.

Eind maart verscheen het vierde seizoen van Greenhouse Academy, dit seizoen blijkt nu ook het laatste seizoen. Netflix heeft de dramaserie gecanceld, er zullen dus geen nieuw seizoenen verschijnen bij de streamingdienst. Het eerste seizoen van Greenhouse Academy verscheen in 2017.

In Greenhouse Academy vertrekken tieners Hayley (Ariel Mortman) en Alex (Finn Roberts) na de dood van hun moeder naar een chique kostschool. Daar stuiten ze op rivaliteit, romantiek en mysterie rond het recente verlies van hun moeder. Greenhouse Academy is gebaseerd op de bekroonde Israëlische serie Ha-Hamama. Beide versies zijn bedacht door scenarioschrijver Giora Chamizer (Shchuna).


Cast van Greenhouse Academy
Vorige aflevering
The Client
The Client
04x08
Leuk?
0
3
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Licht uit, spot aan! Tijd om eens te kijken welke serie Lindsey Morgan ook op haar cv heeft staan.
Vandaag, 14:00
Het vierde seizoen van de Amerikaanse anthologieserie Fargo verschijnt in oktober op Videoland, de eerste drie seizoenen zijn te bekijken bij Netflix.
Vandaag, 13:00
2
Ja, wat kan ik voor zinnigs zegen over september, behalve dat de podcast begonnen is met het derde seizoen, dat ABC een schema bekend heeft gemaakt, en dat MijnSerie alweer bezig is met de Serie van het Jaar verkiezing.
Vandaag, 12:00
2
Gevoel voor tumor zal binnenkort te zien zijn bij Videoland. De serie won in 2018 de prijs voor 'Best European TV Fiction Series of the Year' op het festival Prix Europa.
Vandaag, 11:00
Vanaf midden oktober zijn alle vijf de seizoenen van de Amerikaanse dramaserie Brothers & Sisters te bekijken op Videoland.
Vandaag, 10:00
Sinds 2012 houdt MijnSerie elk jaar een serie van het jaar verkiezing. Onze fantastische schrijvers nomineren elk jaar tien series in vijftien categorieën. Maar elk jaar is er altijd wel een categorie waar de stemmer niet tevreden over is.
Vandaag, 09:00
1