Grandmaster of Demonic Cultivation

7.9 / 10
25 min
Fantasy, Animatie
Volg deze serie
7.9 / 10
3seizoenen/35afleveringen/2018 - 2021 
Netwerkonbekend
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:25 min20182021 (Beëindigd)
Genres:FantasyAnimatie
Netwerk:onbekend
Grandmaster of Demonic Cultivation is een Japanse animatieserie van de zender onbekend. De serie ging in première in 2018.

Als de grootmeester die de demonische secte oprichtte, zwierf Wei Wuxian de wereld rond op zijn baldadige manieren, gehaat door miljoenen voor de chaos die hij creëerde. Uiteindelijk werd hij gesteund door zijn liefste shidi en gedood door bond van machtige clans die hem overmeesteren. Hij incarneert in het lichaam van een gek die werd achtergelaten door zijn clan en wordt later, ongewild, weggenomen door een beroemde beoefenaar onder de clans - Lan Wangji, zijn aartsvijand. Dit markeert het begin van een spannende maar ook hilarische reis van aanvallende monsters, het oplossen van mysteries en het opvoeden van kinderen. Van de wederzijdse flirt onderweg, realiseert Wei Wuxian zich langzaam dat Lan Wangji, een ogenschijnlijk hooghartig en onverschillig pokergezicht, meer gevoelens heeft voor Wei Wuxian dan hij laat klinken.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 15
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 8
Seizoen 2
Seizoen 3
0 / 12
Seizoen 3

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Grandmaster of Demonic Cultivation.
Grandmaster of Demonic Cultivation