Grace

7.9 / 10
90 min
Miniserie
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.9 / 10
3seizoenen/6afleveringen/2021 - heden
NetwerkITV
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:90 min2021 - heden
Genres:Miniserie
Netwerk:ITV
Grace is een Britse miniserie van de zender ITV. De serie ging in première op 14 maart 2021.

Roy Grace is een hardwerkende politieagent, toegewijd aan de baan. Hij is gefixeerd op de verdwijning van zijn geliefde vrouw, Sandy, die door zijn gedachten blijft spoken. Hij krjgt de laatste kans om onderzoek te doen naar lang vergeten cold cases met weinig kans op succes. Na weer een berisping voor zijn onorthodoxe methoden, loopt Grace op eierschalen in zijn carrière en loopt hij het risico ontslagen te worden van de baan waar hij het meest van houdt.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 2
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 4
Seizoen 2
Seizoen 3
0 / 0
Seizoen 3

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Grace.

Populaire reacties (2)

avatar Fdirk
8
2 apr 2021
Deel 2 is nog niet bekend wanneer die komt. En voor zover ik begreep blijft het bij 2 delen voorlopig. Wel een mooie mini serie!
avatar Toontje35
7
22 okt 2021
Seizoen 1 bestaat uit 2 aparte verhalen van ieder 90 minuten. Best grote verhalen die mijns inziens een beetje afgeraffeld worden in een te korte tijd. Daardoor een tikje ongeloofwaardig. Had meer ingezeten.
Grace