Good Bones

7.9 / 10
45 min
Huis en Tuin
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.9 / 10
5seizoenen/70afleveringen/2016 - heden
NetwerkHGTV
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:45 min2016 - heden
Netwerk:HGTV
Good Bones is een Amerikaans huis en tuinprogramma van de zender HGTV. De serie ging in première op 22 maart 2016.

Good Bones volgt de blauwdruk van verschillende series op HGTV of DIY Network die revitaliseringsspecialisten presenteren die vervallen huizen in verbluffende verbouwingen veranderen. In dit geval is het moeder / dochter-duo Karen Jensen en Mina Starsiak die eigendommen in en rond hun geboorteplaats Indianapolis transformeren. Karen's juridische achtergrond en Mina's vastgoedkennis helpen hen ruwe diamanten te bemachtigen, en vervolgens schakelen ze demo en bouwhulp in van familie om de huizen op tijd en binnen het budget af te krijgen.
Koop serie

Acteurs

Nog geen acteurs toegevoegd

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 11
Seizoen 2
0 / 13
Seizoen 3
0 / 13
Seizoen 4
0 / 19
Seizoen 5
0 / 14

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Good Bones.

Nieuws (1)

Weekoverzicht van 22 mei tot en met 28 mei. * Weetjes: -Er is vorige week een update gedaan waardoor je als premium gebruiker nieuwe functies kan testen. Dit zou eigenlijk deze week voor alle Premium gebruikers live...
29 mei 2017
2