Glow Up: Britain's Next Make-Up Star

7.5 / 10
45 min
Competitie-programma
Volg deze serie
7.5 / 10
6seizoenen/48afleveringen/2019 - heden
NetwerkBBC Three
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:45 min2019 - heden
Netwerk:BBC Three
Glow Up: Britain's Next Make-Up Star is een Brits competitieprogramma van de zender BBC Three. De serie ging in première op 6 maart 2019.

Glow Up: Britain's Next Make-Up Star is een wedstrijd om op zoek te gaan naar de volgende grote make-upster van morgen. Door gebruik te maken van de enorme online passie voor extreme make-up transformaties, zal de serie een getalenteerde groep hoopvolle mensen live zien en samenwerken terwijl ze proberen hun potentieel te bewijzen aan professionals uit de industrie van een groot aantal werelden, van mode tot film. Met regelmatige eliminaties zullen de uitdagingen niet alleen hun vaardigheden onder druk testen, maar hen ook de kans geven om hun creatieve visie te ontketenen met verbluffende resultaten.
Koop bij Bol

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 8
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 8
Seizoen 2
Seizoen 3
0 / 8
Seizoen 3
Seizoen 4
0 / 8
Seizoen 4
Seizoen 5
0 / 8
Seizoen 5
Seizoen 6
0 / 8
Seizoen 6

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Glow Up: Britain's Next Make-Up Star.
Glow Up: Britain's Next Make-Up Star