GHOUL

7.1 / 10
50 min
Horror
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.1 / 10
1seizoenen/3afleveringen/2018 - 2018 
NetwerkNetflix
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Netflix
Looptijd:50 min20182018 (Beëindigd)
Genres:Horror
Netwerk:Netflix
GHOUL is een Indiase horrorserie van de zender Netflix. De serie ging in première op 24 augustus 2018.

Ghoul is een horrorserie over een nieuwbakken militaire ondervrager. Hij arriveert in een detentiecentrum, dat voor de buitenwereld geheim is. Daar ontdekt hij dat de gevangen terroristen niet van deze wereld zijn.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 3

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie GHOUL.

Nieuws (7)

In april hebben we een lijst uitgebracht met de series van Netflix. We hebben nu een update gemaakt van de streamingdienst-series.
6 aug 2019
14
Netflix heeft weer een lijst met series die al vernieuwd of gecanceld/beëindigd zijn. Wij hebben ze op een rijtje gezet, samen met series die nog van start of in première zullen gaan.
24 apr 2019
28
Mocht je niets gepland hebben dit weekend kun je altijd nog op je favoriete zitmeubel plaatsnemen, drinken en hapjes, en kijken maar. We hebben enkele series voor je op een rijtje gezet die je dit weekend kunt gaan kijken.
25 aug 2018

Vergelijkbare series