Ghost Hound

7,0 / 10
25 min
Thriller, Sciencefiction, Horror, Animatie
Volg deze serie
7,0 / 10
1seizoenen/22afleveringen/2007 - 2008 
NetwerkWOWOW
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:25 min20072008 (Beëindigd)
Netwerk:WOWOW
Ghost Hound is een Japanse animatie serie van de zender WOWOW. De serie ging in première op 18 oktober 2007.

De werkelijkheid is een droom, de dromen van de nacht zijn echt. In de wereld van Utsushiyo (werkelijkheid), de ontwikkeling van een elektronisch brein ver weg en lang geleden maakt het mogelijk twee verschillende werelden te overlappen. In de laatste overblijfselen van Japan `s ruwe landschap, ligt een klein kustplaatsje. In het live drie middelbare scholieren: Komori Tarou, Ogami Makoto en Nakajima Masayuki. Elk heeft daarbinnen een unieke verleden die niet kunnen worden gewist.
Eens te meer, maar door verschillende oorzaken, drie mensen leren dat door de winning van `s ziel, het komen en gaan tussen Utsushiyo en Kakuriyo (verborgen wereld) is mogelijk. Temidden van de Boys `avontuur in Kakuriyo, komen ze om te begrijpen waar het is aangesloten.
Een eeuwige geestelijke verhaal wordt aangeboden aan de volwassenen die de hoofden van de jongens te bezitten.
Eindelijk, dit najaar, zal het gordijn stijgen !!
Koop bij Bol

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 22
Seizoen 1

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Ghost Hound.
Ghost Hound