Geubels en de Idioten

7.5 / 10
37 min
Special Interest
Volg deze serie
7.5 / 10
2seizoenen/16afleveringen/2015 - 2016 
NetwerkPlay4
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:37 min20152016 (Beëindigd)
Netwerk:Play4
Geubels en de Idioten is een Belgisch special interestprogramma van de zender VIER. De serie ging in première op 10 september 2015.

Weinig mensen weten dit, maar Philippe Geubels is een man die zich regelmatig vragen stelt. Soms zijn dat vragen over geluk, het leven en de toekomst van zijn kind. Maar veel vaker nog, denkt hij na over wat experten ‘flauwe kul’ noemen. Heft pijn angst op? Kan je een blinde leren autorijden? Overdrijven mensen die zeggen dat waterboarden niet plezant is?

Helaas is Philippe nogal bang en onavontuurlijk van aard en dus werden hem twee medewerkers toegewezen: Pedro Elias en Sarah Vandeursen. Zij zoeken uit wat Philippe niet durft uitzoeken. Ze doen dat geheel vrijwillig en mogen dus geheel terecht ‘Geubels en de Idioten’ genoemd worden.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 7
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 9
Seizoen 2

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Geubels en de Idioten.
Geubels en de Idioten