Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
7
Frederika Reihs geeft "Geek Girl - Eerste aflevering" een 7.
Geschreven door Frederika Reihs op 4 juni 2024.
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Geek Girl - Eerste aflevering

Geek Girl is een heerlijke nieuwe tienerdrama die zich afspeelt op een middelbare school. Het buitenbeentje in de hoofdrol met haar aparte twee beste vrienden en een aartsvijand met haar aanhang.

Geek Girl is een nieuwe serie op Netflix gebaseerd op de boeken van Holly Smale. De serie draait om de onhandige tiener Harriet Manners. Ze is ongemakkelijk, struikelt over haar eigen voeten en is de minst populaire tiener op haar school. Maar dat weerhoudt Harriet er niet van om zichzelf te zijn. Wanneer ze samen met haar klas een reis naar London Fashion Week heeft gewonnen, stapt ze samen met haar beste vriendin Nat in de bus met haar klasgenoten.

Haar beste vriendin wil dolgraag ontdekt worden door de modellenscouts, maar het enige dat Harriet wil is de dag overleven zonder problemen. Helaas gaat de dag natuurlijk niet zoals gepland en met haar onhandigheid en interessante uitstraling trekt ze de aandacht van modellenscouts Wilbur en Betty. Menig kijker zal de hoofdpersoon ook zeker herkennen. Harriet Manners wordt in Geek Girl vertolkt door Emily Carey uit House of the Dragon

Geek Girl
© Netflix


De eerste aflevering van deze nieuwe serie zet de toon voor het eerste seizoen. Een heerlijke nieuwe tienerdrama dat zich afspeelt op een middelbare school. Het buitenbeentje in de hoofdrol met haar aparte twee beste vrienden en een aartsvijand met haar aanhang. Hoewel we al veel van dit soort series voorbij hebben zien komen zal menig young adult boekenfan zich tot deze serie richten. Verfilmingen zijn een risico, ze zetten hoge verwachtingen neer wanneer je de boeken geweldig vond. Ik heb zelf de boeken nooit gelezen dus ik ben vrij neutraal in de eerste aflevering gedoken en ik was blij verrast door deze verfilming.

Hoewel het niet heel bijzonder is en veel lijkt op wat er al op de markt is, zit er toch een leuke nieuwe twist aan en wil ik deze serie zeker af gaan kijken. Ik kan niet wachten om te zien welke keuzes Harriet gaat maken en hoe ze als onhandige tiener deze uitdaging aan gaat. De eerste aflevering vraagt om een binge en ik heb me enorm moeten inhouden om niet door te blijven kijken. Door de kortere afleveringen is de serie ook ideaal om even snel tussendoor te kijken of gewoon een avondje voor te gaan zitten en in één keer uit te kijken.

Geek Girl
© Netflix
Volg Geek Girl
Vorige aflevering
Chapter 10
Chapter 10
01x10
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Geek Girl