Game of Thrones

8.7 / 10
57 min
Fantasy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Laatste seizoen Game of Thrones start in eerste helft 2019

HBO heeft meer informatie gegeven over de verschijningsperiode van het achtste en laatste seizoen van Game of Thrones. De serie is in de eerste helft van 2019 te zien bij de Amerikaanse betaalzender.

Programmabaas Casey Bloys zei op een bijeenkomst van de Television Critics Association tegen Entertainment Weekly dat Game of Thrones in "de eerste helft" van 2019 te zien zal zijn. De zender liet eerder al weten dat het laatste seizoen van de serie zes afleveringen zal bevatten. MijnSerie heeft aanwijzingen dat het achtste seizoen start op 14 april.

Embed from Getty Images
Casey Bloys

Naar de laatste aflevering van het zevende seizoen van Game of Thrones keken 16,5 miljoen mensen. De opnames van het achtste seizoen zijn inmiddels afgerond.

De HBO-baas had ook nieuws over de prequel van Game of Thrones. Volgens hem starten de opnames van de pilot pas volgend jaar en niet al in oktober, zoals eerder deze maand door diverse Amerikaanse media werd gemeld. "Ik weet niet waar dat vandaan kwam, maar we hopen begin 2019 te beginnen", zei Bloys. Voor het project is bijvoorbeeld nog geen regisseur aangesteld en ook is de cast nog niet bekend.
Vorige aflevering
The Iron Throne
The Iron Throne
08x06
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op de miniserie Enslaved. We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 14:00
In 2019 bestelde Apple TV+ de dramedyserie Mr. Corman, nu heeft Apple TV+ heeft de premièredatum van Mr. Corman bekend gemaakt.
Vandaag, 13:00
HBO Max heeft Love and Death van David E. Kelley (Big Little Lies) besteld. Elizabeth Olsen (Marvel's WandaVision) zal te zien zijn in een van de hoofdrollen.
Vandaag, 12:00
Julianne Nicholson (The Outsider (2020)) is gecast voor de hoofdrol in de seriebewerking van de bestseller Separation Anxiety van Laura Zigman.
Vandaag, 11:00
De cast voor de nieuwe serie From Scratch is compleet. Zes acteurs hebben zich bij de cast gevoegd voor terugkerende rollen, daarnaast zijn de gastrollen ook vervult.
Vandaag, 10:00
Shoot The Moon van Daniel Dae Kim (Hawaii Five-0) is in productie bij Amazon. Ken Jeong (Community) zal de hoofdrol vervullen.
Gisteren, 13:00