Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
HBO bestelt pilot voor spin-off Game of Thrones

HBO bestelt pilot voor spin-off Game of Thrones

De hitserie Game of Thrones krijgt mogelijk een spin-off. Dat heeft de Amerikaanse betaalzender HBO gemeld Er wordt een pilotaflevering voor een prequel van de serie gemaakt.
HBO zegt dat de zender een proefaflevering heeft besteld voor een prequel die zich duizenden jaren voor de gebeurtenissen in Game of Thrones afspeelt en handelt over het ‘verval van de wereld tijdens het Gouden Tijdperk der Helden’.

De serie brengt de geheimen en de geschiedenis van de oorlogvoerende families in het fictieve koninkrijk Westeros in kaart. Als HBO besluit de serie te laten maken, zal die waarschijnlijk pas in 2020 verschijnen, omdat in 2019 nog een achtste seizoen van Game of Thrones volgt.

Embed from Getty Images
Jane Goldman

De voorlopig titelloze serie wordt gecreëerd door de Britse scenariste Jane Goldman en schrijver George R.R. Martin, wiens boekenreeks A Song of Ice and Fire (Een lied van ijs en vuur) de basis vormt voor de scenario's van Game of Thrones. Martin bevestigde vorig jaar al dat hij met minstens vier andere scenaristen werkte aan ideeën voor mogelijke spin-offs van de reeks.

Zie ook het bericht Nieuws over Game of Thrones en mogelijke spin-offs dat MijnSerie op 29 januari publiceerde.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten