Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Carrie-Ann Moss gecast in tweede seizoen van Fubar met Arnold Schwarzenegger

Carrie-Anne Moss voegt zich bij Arnold Schwarzenegger in seizoen twee van de spionage-avonturenserie Fubar.

Moss zal Greta Nelso spelen, een voormalige Oost-Duitse spion die een gepassioneerde geschiedenis heeft met Luke Brunner (Schwarzenegger). Na zijn laatste missie om een andere spion te redden - die toevallig zijn dochter was - is hij terug en staat hij oog in oog met nieuwe schurken. Dit is een oude vlam uit Luke's verleden die dreigt de wereld te vernietigen... als ze niet eerst zijn leven vernietigt.Naast Schwarzenegger voegt Moss (foto) zich bij de terugkerende cast Monica Barbaro, Fortune Feimster, Travis Van Winkle, Jay Baruchel, Aparna Brielle, Andy Buckley, Milan Carter, Fabiana Udenio en Barbara Eve Harris.

Nick Santora is de bedenker, showrunner en uitvoerend producent. Schwarzenegger produceert samen met Adam Higgs, Scott Sullivan, Phil Abraham, Amy Pocha, Seth Cohen met David Ellison, Dana Goldberg en Matt Thunell van Skydance. De serie wordt geproduceerd door Skydance Television.

Moss, afkomstig uit Canada en vooral bekend als Trinity in The Matrix franchise, zal binnenkort te zien zijn in Star Wars spin-offserie The Acolyte bij Disney+. De actrice speelde ook de rol van Jeri Hogarth in de Marvel-series Jessica Jones, Marvel's Daredevil, Iron Fist en The Defenders, die voor Netflix gemaakt werden en nu te zien zijn bij Disney+.
Vorige aflevering
That's It and That's All
That's It and That's All
01x08
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Fubar