Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Tweede seizoen Friends from College vanaf 11 januari bij Netflix

Tweede seizoen Friends from College vanaf 11 januari bij Netflix

Friends from College is een Amerikaanse komedieserie van de zender Netflix. De serie ging in première in 2017. Na een lange tijd van wachten start 11 januari 2019 het tweede seizoen.
Friends from College draait – zoals de titel al doet vermoeden – om een groep mensen die tijdens hun schooltijd bevriend waren met elkaar. De veertigers verlangen terug naar de tijd van toen en halen daarom de meest bizarre dingen uit. Bovendien verlopen de onderlinge relaties ook niet altijd even soepel, mede vanwege de verschillende niveaus van succes binnen de groep. Het wordt pas echt complex als er een affaire ontstaat.

In het tweede seizoen van Friends from College wordt een kleine tijdsprong gemaakt. Het verhaal gaat één jaar na de laatste aflevering verder. In het tweede seizoen zullen ook nieuwe gezichten te zien zijn. Zo zal Sarah Chalke, bekend van Scrubs, een rol spelen in het nieuwe seizoen. Ze speelt Merrill, een oud-klasgenoot van de groep.


Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (1)

renzoroy
27 oktober 2018, 15:28
Damn, dan pas. Seizoen 1 ging al op 14 juli 2017 in premiere. 1,5 jaar later komt seizoen 2 dan eindelijk eens. Dat is echt vaak bij Netflix, super irritant. Neem bijvoorbeeld The OA, die is al uit december 2016 en er is nog steeds geen releasedatum voor seizoen 2 :( Op een gegeven moment ben je het halve verhaal vergeten door dat lange wachten.
0
Log in om een reactie achter te laten