Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Netflix stopt met Friends from College

De komedieserie Friends from College van Netflix krijgt geen derde seizoen. De serie ging in première in juli 2017 en in januari 2019 werd het tweede seizoen afgesloten.

Friends from College volgt een groep vrienden die samen naar Harvard zijn gegaan. Zij naderen nu de 40 jaar en zijn succesvol of juist niet. Met de vaak gecompliceerde relaties van de voormalige studenten toont de serie een komische verkenning van oude vriendschappen, vroegere romances en pogingen om volwassen te leven met nostalgische gevoelens voor het verleden.

Nicholas Stoller, een van de makers van Friends from College, heeft nu op Twitter gemeld dat de serie niet meer zal terugkeren.


Netflix heeft een verklaring uitgebracht met betrekking tot het nieuws en voegt eraan toe: "We zijn de makers Nicholas Stoller en Francesca Delbanco dankbaar voor het maken van een wijze, grappige show. We willen ook de hardwerkende crew bedanken en we heffen een glas op de ongelooflijk getalenteerde cast waaronder Keegan-Michael Key, Fred Savage, Cobie Smulders, Nat Faxon, Annie Parisse, Jae Suh Park en Billy Eichner."
Vorige aflevering
The Wedding
The Wedding
02x08
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_renzoroy
19 feb 2019 12:17 -
Jammer. Was een grappige serie.
Reageer
Friends from College