Friday Night Lights

8.1 / 10
44 min
Drama, Sport
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Reacties

avatar_gumstarr
8
02 feb 2014 18:44 -
Waarom kan ik maar niet stoppen met dit kijken? Waarom?! Het is gewoon Heartbreak High, maar dan ondergedompeld in alle Amerikaanse clichés die je maar kunt bedenken. De high school waar presteren het grootste goed is en je niet meedoet als je geen jock bent of niet shinet (spreek uit: sjeint) aan de zijlijn met een veel te kort rokje en pompoms in je hand. Waar het gezin de hoeksteen van de samenleving is en streng doch rechtvaardig blijkbaar nog steeds de enige opvoedkundige methode is. Waar die lelijke gast uiteindelijk toch het mooiste meisje van de school krijgt, omdat de schellen van haar ogen vallen en ze ziet dat innerlijke schoonheid ook zo ontzettend mooi kan zijn. Om nog maar te zwijgen van de struggling black guy die natuurlijk opgroeid zonder vader en alle druk van zijn gezin op zich wil nemen door pro baller te worden. En alsof dat allemaal nog niet erg genoeg is zetten ze er elke mogelijkheid die ze krijgen ook nog eens van die sentimentele kledder deuntjes onder om de boel helemaal tranentrekkend verschrikkelijk te maken. En ik kijk het en geniet van iedere minuut.

Misschien komt het omdat het in Friday Night Lights niet gaat om spectaculaire achtervolgingen en over the top explosies, maar puur en alleen om de inwoners van het Texas inteeltdorp Dillon en hun dagelijkse beslommeringen. Zo doen ze het bijvoorbeeld allemaal met elkaar (zo gaat dat daar nu eenmaal) en blijft het daardoor interessant om te zien hoe de verschillende karakters zich tot elkaar verhouden en verder worden uitgewerkt. Omdat er wezenlijk weinig spectaculairs gebeurt, heb je een aantal afleveringen nodig om de hoofdrolspelers onder je huid te laten kruipen. Als ze zich daar eenmaal hebben genesteld is er geen stoppen meer aan. Voor mij dan. Als jij het helemaal kut vindt, dan begrijp ik dat ook. Sterker nog, daar heb je dan meer dan gelijk in.
Reageer
avatar_remco
8
18 dec 2012 20:38 -
leuke serie voor jong en oud. Er komt alles in voor, haat, liefde, strijd, passie enz......
Zeker de moeite waard!
Reageer

Laatste reacties op afleveringen

Hieronder staan de laatste reacties bij de afleveringen. Omdat je niet bent ingelogd weten wij niet tot wat je hebt gezien. In verband met spoilers zijn de reacties hieronder vaag gemaakt.. Klik erop om de reactie te lezen.
Er zijn nog geen reacties geplaatst van de afleveringen die jij hebt gezien.