Forged in Fire: Beat the Judges

7,0 / 10
42 min
Competitie-programma
Volg deze serie
Bekijk trailer
7,0 / 10
1seizoenen/6afleveringen/2020 - heden
NetwerkHistory
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:42 min2020 - heden
Netwerk:History
Forged in Fire: Beat the Judges is een Amerikaans competitieprogramma van de zender History. De serie ging in première op 3 juni 2020.

Het is de meest gestelde vraag van fans van Forged in Fire: 'Wanneer zien we dat bladsmeden het opnemen tegen onze juryleden?' Nu staan ​​ze op het punt hun wens te krijgen. In elke aflevering keren eerdere Forged in Fire-kampioenen terug naar de smederij voor een unieke kans - om het op te nemen tegen onze beroemde Forged in Fire Masters in de hoogste smeedcompetitie tot nu toe!

De uitdagingen vereisen hogere vaardigheden en er zijn meer tests om te slagen. Ten eerste moeten de smeden bewijzen dat ze het in zich hebben om een ​​icoon uit te dagen door elkaar te verslaan in een reeks win-of-go-home-smeeduitdagingen. De overige twee smeden zullen het vervolgens opnemen tegen een van onze ervaren juryleden om een ​​volledig functionerend mes te creëren dat zal worden geëvalueerd en getest. Als de uitdager een manier kan vinden om tegen onze rechter te zegevieren in een intense confrontatie met bladsmeden, zullen ze weglopen met $ 10.000 en eeuwige opscheppen.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 6
Seizoen 1

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Forged in Fire: Beat the Judges.
Forged in Fire: Beat the Judges