Foreign Exchange

-
25 min
Kinder
Volg deze serie
1seizoenen/26afleveringen/2004 - 2004 
NetwerkNine Network
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:25 min20042004 (Beëindigd)
Genres:Kinder
Netwerk:Nine Network
Foreign Exchange is een Australische kinderserie van de zender Nine Network. De serie ging in première op 5 november 2004.

Foreign Exchange is een kinder/jeugd televisieprogramma dat werd gemaakt door de Ierse omroep Radio Telefís Éireann (RTÉ) en de Australische omroep Southern Star Entertainment en Magma Films. Alles verliep in samenwerking met Screenwest. De serie vertelt het verhaal over Hannah O'Flaherty, een Iers meisje dat naar een internaat gaat, en Brett Miller, een typisch Australische jongen die van surfen houdt. Ze ontmoetten elkaar doordat er zowel in de kelder van het internaat als in de kamer van Brett een portaal zit waardoor beide naar de andere kant van de wereld kunnen gaan. Zij gaat van Ierland naar Perth en hij van Perth naar de Ierse school. Er werd slechts één reeks gemaakt in 2004, maar men speculeert dat er nog een tweede zal komen.
(Wikipedia)
Koop serie

Acteurs

Nog geen acteurs toegevoegd

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 26

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Foreign Exchange.

Vergelijkbare series