Footballers Wives

6.7 / 10
50 min
Drama
Volg deze serie
6.7 / 10
6seizoenen/43afleveringen/2002 - 2007 
NetwerkM6
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:50 min20022007 (Beëindigd)
Genres:Drama
Netwerk:M6
Footballers Wives is een Britse dramaserie van de zender M6. De serie ging in première op 8 januari 2002.

Ze zijn jong, rijk en knap. Eigenlijk moeten ze de tijd van hun leven hebben, maar de realiteit is anders... Aanvaller Ian Walmsley springt een gat in de lucht als hij in het eerste team mag spelen, maar middenvelder Jason Turner en zijn vrouw Tanya maken zich ernstig zorgen om hun toekomst. Zeker na een felle ruzie met voorzitter Frank Laslett, waardoor Frank in coma raakt. Wat zal er gebeuren als hij bij bewustzijn komt? En wat voor een duister geheim verbergt de verpleegster die Frank op de Intensive Care verzorgt voor Tanya?

Kyle Pascoe geniet van een wild vrijgezellenfeest met zijn teamgenoten, maar de vrijgezellenavond van Chardonnay eindigt in een drama. Even dreigt het sprookjeshuwelijk te worden afgeblazen. Als Chardonnay later denkt dat ze zwanger is, blijkt er een afschuwelijke vergissing te zijn gemaakt. Donna Walmsley zoekt contact met Daniel, de zoon die zij en Ian lang geleden hebben afgestaan. Als de jongen vermist wordt, staat de adoptiefmoeder van Daniel bij hen op de stoep. Ian is bang dat het nieuws de voorpagina's haalt, maar de pers is meer geïnteresseerd in zijn escapades tijdens Kyles vrijgezellenfeest. Als Donna het verhaal in de krant leest, wijst ze Ian de deur. Als hij weer naar huis terugkeert, neemt hij Sal Biagi, de nieuwe middenvelder, met zich mee. Na problemen met Biagi moet Jason op de reservebank zitten, en hij vraagt of de club hem op de transferlijst wil zetten. Uit verveling begint hij een korte affaire met Jacky, de flirtzieke moeder van Kyle, die grote gevolgen heeft. Donna heeft er genoeg van dat Ian het voetbal steeds meer boven zijn gezin stelt en zoekt troost bij Biagi. Als Holly Walmsley wordt ontvoerd, gebruikt Sal zijn transfergeld om het losgeld te betalen. Maar, zal de overhandiging wel volgens plan verlopen?
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 8
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 8
Seizoen 2
Seizoen 3
0 / 9
Seizoen 3
Seizoen 4
0 / 9
Seizoen 4
Seizoen 5
0 / 8
Seizoen 5
Seizoen 6
0 / 1
Seizoen 6

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Footballers Wives.

Vergelijkbare series

Dexter
1 stem
Friends
1 stem
Lost
1 stem
Sherlock
1 stem
Footballers Wives