Flavorful Origins

8,0 / 10
12 min
Documentaire, Voedsel
Volg deze serie
8,0 / 10
2seizoenen/30afleveringen/2019 - heden
NetwerkNetflix
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:12 min2019 - heden
Netwerk:Netflix
Flavorful Origins is een Amerikaanse voedsel documentaireserie te zien bij Netflix. De serie ging in première op 11 februari 2019.

Duik in de kostelijke wereld van de keuken van Chaoshan, ontdek de unieke ingrediënten en luister naar de verhalen van de mensen die deze creëerden.
Koop serie

Acteurs

Nog geen acteurs toegevoegd

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 20
Seizoen 2
0 / 10

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Flavorful Origins.

Nieuws (4)

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
28 okt 2019
Oktober heeft een bomvolle agenda, nieuwe series en series die weer van start gaan. Bijna elke dag van oktober heeft wel een start of première. Goliath, Big Mouth, The Walking Dead, Meisje van plezier en BoJack Horseman zijn er maar een paar.
28 sep 2019
In april hebben we een lijst uitgebracht met de series van Netflix. We hebben nu een update gemaakt van de streamingdienst-series.
6 aug 2019
14