Fist of the Blue Sky

8,0 / 10
30 min
Anime
Volg deze serie
8,0 / 10
2seizoenen/46afleveringen/2006 - 2018 
NetwerkTV Asahi
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:30 min20062018 (Beëindigd)
Genres:Anime
Netwerk:TV Asahi
Fist of the Blue Sky is een Japanse animeserie van de zender TV Asahi. De serie ging in première op 5 oktober 2006.

Shanghai in de jaren dertig is een gevaarlijke plaats. Buitenlandse regeringen en Chinese facties hebben de stad in verschillende wijken verdeeld, elk met zijn eigen wetten en regering, en ze zijn allemaal vol corruptie. Terwijl de grootmachten strijden om politieke controle, worden de straten overgelaten aan lokale bendes. Het leven is goedkoop en de dood is altijd dichtbij.

In de afgelopen dagen liep een man door deze gemene straten, vechtend tegen de krachten van het kwaad. Hij stond alleen bekend als Yan Wang, 'de koning van de dood'. Weinigen wisten wie hij werkelijk was, maar velen wisten dat hij een meester was in Hokuto Shinken - Fist of the North Star - een dodelijke krijgskunst. Hij verdween jaren geleden nadat hij de ergste gangsters van de stad had gestuurd, en nu gaat het gerucht dat hij zich in Japan bevindt. Verschillende mensen zijn naar Japan gekomen om hem te zoeken, maar wie zal hem het eerst vinden?
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 22
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 24
Seizoen 2

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Fist of the Blue Sky.
Fist of the Blue Sky