Filemon Buiten Westen

6.2 / 10
23 min
Documentaire, Miniserie, Reizen
Volg deze serie
6.2 / 10
1seizoenen/6afleveringen/2018 - heden
NetwerkBNN-VARA
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:23 min2018 - heden
Netwerk:BNN-VARA
Filemon Buiten Westen is een Nederlandse miniserie van de zender BNN-VARA. De serie ging in première op 13 september 2018.

Overvolle agenda's, altijd bereikbaar, prestatiedrang, stress en zorgen. De moderne maatschappij staat er bol van. Maar moeten we niet té veel? En zijn we niet vergeten wat ons echt gelukkig maakt?

In het nieuwe BNNVARA-programma 'Filemon Buiten Westen' reist Filemon Wesselink naar gemeenschappen in afgelegen gebieden waar mensen op een heel andere manier leven. Hoe gaan zij om met zaken als verstedelijking, beweging, seksualiteit en man-vrouwverhoudingen? Wat kunnen we opsteken van mensen die niet meedoen aan de Westerse ratrace?
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 6

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Filemon Buiten Westen.

Nieuws (1)

Heb je serienieuws gemist afgelopen week? Geen nood! MijnSerie heeft zoveel mogelijk nieuws verzameld en het in het weekoverzicht van 3 tot en met 9 september voor je op een rijtje gezet.
10 sep 2018

Vergelijkbare series